Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

 1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
 2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
 3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Måltidskasser: Se oversigten og find den bedste måltidskasse her
Denne side er en annonce

Antal personer

2-6

Antal måltider

1-5

Pris fra

Fra 35 kr

Spar 20 % på de to første leveringer ✔ Friske råvarer ✔ Nemme opskrifter ✔

Antal personer

1-5

Antal måltider

3-4

Pris fra

Fra 42.40 kr

✔ Lette opskrifter
✔ Friske råvarer
✔ God mad helt enkelt

Antal personer

2-4

Antal måltider

3-5

Pris fra

Fra 43.50 kr

Rabatkode

HELLOKBH725

✔ Lette opskrifter
✔ Friske råvarer
✔ God mad helt enkelt
Størrelsen på vores provision har indflydelse på sorteringen - læs mere

Måltidskasser på nettet

I dag er det mere og mere normalt at benytte sig af måltidskassekonceptet. Du ved muligvis allerede hvad det er, og måske har du allerede prøvet en eller flere udbyderes måltidskasser. Hvis ikke, så forklarer vi dig her, hvad en måltidskasse egentlig er.

En måltidskasse er en kasse med råvarer eller færdigretter, som bliver leveret direkte hjem til dig. Oftest er det lækre råvarer, sammensat af dygtige kokke, som skal udgøre en god og lækker ret. I måltidskassen medfølger der en opskrift, som gør, at du let og sikkert kan tilberede retten på bedste vis. En måltidskasse er en kasse med mad, som du bestiller gennem en af de mange

leverandører. Her vælger man ofte hvor mange retter man ønsker til en uge, hvor mange mennesker man ønsker mad til og hvilken genre man ønsker mad indenfor. Hos rigtig mange udbydere kan man også udvælge eksakte retter.

Hos de fleste udbydere fungerer det altså sådan, at du selv vælger hvor mange dage du ønsker at få mad til, og så kan du også selv vælge hvor ofte du vil have mad leveret. Det kan være, at du ønsker at få en måltidskasse hver uge, men du kan også sagtens vælge at få måltidskasserne leveret hver anden uge eller blot en gang om måneden. Måltidskasserne er afstemte i forhold til mængden, og derfor passer den mængde du får, med det antal personer, som du har bestilt det. Måltidskasser er altså en god måde at undgå madspil på.

En måltidskasse er altså i bund og grund en let måde at få lækker, varieret og sund mad på. Man får kassen med opskrifter og råvarer leveret lige til døren, og så er man fri for selv at være opfindsom og kreativ, når det kommer til at finde på gode og sunde retter til aften.

Varieret kost med måltidskasser

Måltidskasser er en god måde at sikre sig, at man får varieret kost. De fleste måltidskasseudbydere sætter nemlig en ære i at variere deres retter, og sørge for, at man får råvarer indenfor mange forskellige områder. Det betyder også, at man ved måltidskasserne både kan få grøntsager, fisk, kød, ris, brød osv. Hos de fleste udbydere kan man endda vælge, at man udelukkende ønsker fiskeretter eller udelukkende ønsker vegetarretter. Det betyder dog ikke, at maden bliver mindre varieret, for også indenfor de bestemte genrer, formår kokkene at variere maden meget.

Hos de fleste måltidskasseudbydere er det nemlig professionelle kokke eller madentusiaster, der sammensætter en lækker kasse til dig. Det betyder, at retter er gennemtænkte, at råvarerne passer godt sammen, og at der medfølger en opskrift, som du let kan følge.

Lækker og nem aftensmad

Måltidskasser er en god måde at få lækker og nem aftensmad på. Dit aftensmåltid bliver leveret direkte til din hoveddør, retten er allerede sammensat og alt du skal gøre er blot at følge en nem og overskuelig opskrift. Ofte er måltidskasserne sammensat sådan, at det blot tager ca. en halv time at klargøre maden. Det betyder, at du kan se frem til lækre retter i løbet af kort tid, og så har du oveni det sparet tiden, som du normalt bruger på at være ud at handle.

Måltidskasser er faktisk også en ret billig løsning i forhold til aftensmad. Selvom du måske umiddelbart synes, at det virker lidt dyrt, så sparer du på mange andre parametre. For det første skal du ikke starte bilen for at køre ud at handle, og du skal heller ikke bruge din egen kostbare tid på det. Derudover, så nøjes du med at betale for præcis den mængde mad, som du har brug for. Det betyder, at du slipper for at købe en hel broccoli, hvis du kun skal bruge en halv – eller, at du slipper for at købe 500 gram kød, hvis du kun skal bruge 300 gram. Måltidskasserne er nemlig mængdeafstemt, så det passer til det antal mennesker, som du har bestilt til. På den måde sparer du penge, og du mindsker madspil. Du gør altså også noget godt for miljøet.

Måltidskasser med forskelligt indhold

Der er i dag rigtig mange forskellige måltidskasse udbydere på markedet. Det betyder, at du kan få mange forskellige måltidskasser med forskelligt indhold. En måltidskasse er altså en godt valg, hvis du ønsker varieret kost. Selvom du vælger at benytte den samme udbyder uge efter uge, vil du alligevel få varieret mad. De forskellige leverandører sætter nemlig en ære i at lave nye og spændende retter hver uge. Synes du alligevel, at det bliver lidt ensformigt, kan du let skifte til en ny udbyder, som leverer mad indenfor en helt anden genre.

De forskellige måltidskasseudbydere har nemlig ofte et tema. Det kan være typen af mad eller også kan det være, at de leverer rent plantebaseret mad. En udbyder kan f.eks. specialisere sig i:

 • God dansk mad
 • Fiskeretter
 • Asiatisk mad
 • Vegetariske retter

Vegetariske måltidskasser

Det er intet problem at bestille en måltidskasse, selvom du er vegetar eller veganer. I dag har de fleste udbydere minimum én måltidskasse, som består af udelukkende vegetarisk eller vegansk mad. Der er flere og flere danskere, som er eller bliver vegetarer eller veganere, og derfor er måltidskasseudbyderne meget opmærksomme på at lave mad, som kan opfylde disse personers krav til maden.

Der findes endda udbydere, som udelukkende leverer plantebaseret kost, hvor der altså ingen kød er. Måltidskasser kan altså være et godt valg til dig, som er vegetar eller veganer, og som ønsker lækre og varierede retter. Det kan måske være svært at finde på en god vegetarisk ret, som samtidig opfylder dine behov for protein og lignende. Når du vælger en måltidskasse, har kokkene bag opskrifterne allerede gennemtænkt det hele for dig. Det betyder, at du får sund, nærende og vegetarisk kost leveret direkte til døren.

Der er også mange, som ønsker at spise kødfrit en eller flere dage om ugen, og her kan måltidskasser være en god måde at gøre det på. Der findes også måltidskasser, hvor man eksempelvis får leveret to grønsagsretter og en ret med kød. Man kan altså let få opfyldt de behov, som man har, når man blot vælger den rette måltidskasse.

Sundt indhold i måltidskasser

Når du er på vej hjem fra en travl dag, kan det måske være fristende at købe noget hurtigt take away med hjem, fordi du ikke lige har tænkt på aftensmaden. Det er fuldt forståeligt, da det kan være svært at overskue at skulle ud og handle ind til sund mad. Når du vælger at benytte dig af måltidskasser, havner du ikke i dette problem. Her har du nemlig allerede bestilt maden på forhånd, og det er blevet leveret direkte hjem til dig.

Alle måltidskasser i dag, stort set, har fokus på, at det skal være sund og lækker mad. Og derfor kan du glæde dig over, at du let får sund mad, også efter en lang dag på arbejde. Opskrifterne er sammensat af dygtige kokke eller madentusiaster, som har sørget for, at du både får sund og lækker mad. De fleste måltidskasseudbydere har også fokus på at udvælge de bedste råvarer, og rigtig mange udbydere benytter sig eksempelvis udelukkende af økologiske råvarer eller udelukkende af lokale råvarer.

Måltidskasser med asiatisk mad

Er du hel vild med asiatisk mad? Der findes flere måltidskasseudbydere, som har specialiseret sig i asiatisk mad. Det betyder ikke, at du kun får friturestegt kinamad, for også de asiatiske måltidskasseudbydere har fokus på sundhed og varieret kost. Der findes f.eks. måltidskasseudbydere, som udelukkende leverer færdige asiatiske retter, som du let kan klargøre derhjemme og have klar til spisning efter 5-10 minutter.

Måltidskasser med dansk mad

Vil du gerne have en god dansk bøf eller måske noget andet lækkert dansk mad? Der er mange af måltidskasseudbyderne som har en eller flere måltidskasser, som udelukkende har fokus på klassiske danske retter.

Det kan være, at du selv har helt styr på at lave frikadeller, men aldrig kommer i tanke om, at det jo også kan være lækkert med karbonader eller rødspættefileter. Når du vælger en måltidskasse med god dansk mad, vil du få mere varieret mad, men stadig holde dig indenfor de klassike retter, som du elsker.

Derudover findes der også måltidskasseudbydere, hvor du frit kan vælge mellem 20 eller 30 forskellige danske retter, og dermed vælge præcis de 3 eller 4 retter, som du ønsker at få leveret den kommende uge.

Måltidskasser med alt godt fra havet

Der er, som du nok allerede har fået en fornemmelse af, mulighed for at få måltidskasser fra mange forskellige køkkener. Du kan eksempelvis også få måltidskasser med fokus på fiskeretter. Det kan være retter med skaldyr eller en lækkert dampet hvid fisk.

Det er et must, at det er sundt at spise fisk en eller flere gange om ugen, og her er måltidskasser en god måde at få dækket dette behov. Der er flere måltidskasseudbydere, som har fokus på fiskeretter, og som sikrer, at du få leveret frisk fisk lige til døren. Det bliver leveret sammen med andre lækre råvarer, og så kan du ved hjælp af en nem opskrift sammensætte lækre fiskeretter til dig selv og din familie.

Hverdagens måltidskasse

Måltidskasser er en god måde at få hverdagen til at gå op på. Hos mange af udbyderne kan man vælge at få leveret mad til eksempelvis tre eller fire dage, og på den måde har man sikret, at man får varieret og lækker hverdagsmad en stor del af ugen.

Det kan altså være et godt valg med en måltidskasse, hvis du ønsker at spise sund og lækker hverdagsmad. Rigtig mange danskere benytter sig allerede af måltidskasser, netop af denne grund. Måltidskassen er en måde at planlægge sin mad på, og de forskellige udbydere sørger for, at du får sund og god hverdagsmad, som du let kan tilberede efter en lang og hård arbejdsdag.

Måltidskasser som din madplan

Måltidskasser kan altså fungere som en slags madplan. Her sidder du behageligt derhjemme og udvælger det mad, som du godt kunne tænke dig den kommende uge, og så får du det leveret direkte til døren. Hos nogle udbydere kan man frit vælge mellem mange forskellige retter, mens man hos andre udbydere vælger en måltidskassetype, hvor de professionelle kokke har sammensat hvilke retter, der bliver leveret.

Du har altså lavet en madplan helt uden, at du selv har skulle finde på retterne, og helt uden, at du skal ud og købe ind. Måltidskasserne sikrer, at du får varieret og sund mad i løbet af ugen.

Få din måltidskasse leveret til døren

En af de helt store fordele ved at benytte sig af måltidskasser er, at man får råvarerne leveret direkte til døren. Hos de fleste udbydere, får man sunde og gode råvarer sammen med en nem opskrift. Hvis man følger opskriften, vil man ofte på blot en halv time, kunne have et lækkert aftensmåltid klar.

Rigtig mange danskere har en travl hverdag, og efter corona kom til verden, er der også mange, der ikke har ønsket at skulle ud og handle. Når man i stedet bestiller en måltidskasse, kan man blot vente på, at råvarerne bliver leveret, og glæde sig til lækker og nem aftensmad.

Måltidskasser du selv sammensætter

Det smarte ved måltidskasser er, at man får inspiration til sin aftensmad, men at man samtidig ofte selv kan vælge de præcise retter. Ofte kan man flere uger i forvejen se, hvilke retter, der er at vælge i mellem, og på den måde er man sikker på, at man får mad, som man godt kan lide.

Hos flere udbydere, kan man eksempelvis vælge mellem tyve eller tredive retter, og på den måde vælge tre eller fire retter, som falder i ens smag. Hos andre udbydere fungerer det sådan, at man vælger en måltidskassetype, og så kan man på forhånd se, hvilke retter der er i denne kasse.

Der er altså rig mulighed for selv at sammensætte sin yndlingsmåltidskasse, og man kan også altid afprøve en ny leverandør, hvis man trænger til afveksling. De fleste udbydere har en side på deres hjemmeside, hvor man tilmelder sig som bruger. Her kan man let bestille eller afbestille kommende leverancer, ligesom man også kan sætte leveringerne på pause i en periode, hvis man er på ferie, eller eksempelvis ønsker at prøve en anden udbyder.

Du kan altså helt selv vælge hvilken udbyder, der falder i din smag, og så kan du sammensætte din måltidskasse med fisk, grøntsager eller pastaretter. Eller noget helt fjerde, som falder i din smag.

Et godt udvalg af måltidskasser

I dag er der et rigtig godt udvalg af måltidskasser. Det skyldes blandt andet, at der er rigtig mange gode udbydere, og at de hver især har mange valgmuligheder.

Det betyder også, at du kan få en god måltidskasse uanset om du elsker kød, fisk eller grøntsager. I dag er der rig mulighed for at få mad indenfor det, som man godt selv kan lide. Vil du gerne have grønsagsretter, så bestiller du en måltidskasse med det. Vil du gerne have fiskeretter, bestiller du en måltidskasse med det. Vil du gerne have en måltidskasse med børnevenlige retter, ja så bestiller du det. Mulighederne er mange, og her på siden, kan du let danne dig et overblik over, hvilke muligheder der er. Der er mange fordele ved måltidskasser, og nogle af dem er:

 • At du får let og lækker aftensmad
 • At du får maden leveret lige til døren
 • At du får inspiration til dine måltider
 • At du sparer tid på at skulle ud og handle

Der er måltidskasseudbydere, som har fokus på dansk mad. Der er udbydere, som har fokus på fiskeretter. Der er måltidskasseudbydere, som udelukkende leverer plantebaseret kost. Der er næsten mulighed for at få alle typer mad, hvis blot du finder den leverandør, som tilbyder det, som du søger.

Måltidskasser udvider dine madevner

Vil du gerne blive en bedre kok, og vil du gerne udvide dit repertoire af retter? Her er måltidskasser faktisk også en god måde. Her er der dygtige kokke eller passionerede madentusiaster, der har sammensat lækre retter, som du let kan lave ved hjælp af overskuelige opskrifter. Du kan derefter gennem opskrifterne, og senere selv lave retten, f.eks. når du får gæster eller de dage, hvor du ikke får måltidskasser leveret.

De forskellige udbydere sætter en ære i, at deres mad er varieret og derfor vil der løbende blive tilføjet nye retter. Derfor får du flere og flere retter, som du kender og som du kan lave. Du bliver altså en bedre kok, ved at benytte dig af måltidskasser.

Måltidskasser med fokus på økologi

I dag er der rigtig meget fokus på at spise sund, økologisk og bæredygtigt. Rigtig mange måltidskasseudbydere har også fokus på dette, og det betyder, at du let kan opfylde de krav, som du har til netop disse områder.

Faktisk levere rigtig mange måltidskasseudbydere i dag primært økologiske råvarer, mens andre har fokus på, at alle deres råvarer skal komme fra lokale leverandører. Så vil du gerne have en måltidskasse, hvor der er fokus på økologi, så kan du let finde det blandt de mange udbydere.

Der er mange fordele ved økologi. Blandt andet smager økologiske råvarer ofte bedre, du undgår sprøjtemidler i din mad og ofte er økologiske råvarer lavet med større omtanke for dyrevelfærd og bæredygtighed. Med en økologisk måltidskasse kan du sætte dit positive præg på verden, og sikrer, at du og din familie får gode råvarer.

Fordele med måltidskasser

Der er rigtig mange gode grunde til, at man skal vælge at benytte sig af måltidskasser. Der er nemlig rigtig mange fordele ved at få en måltidskasse leveret lige til døren. En af fordelene er selvsagt det, at du ikke skal køre efter at handle ind.

Nogle af de andre fordele er, at du ikke behøver finde på nye retter, for det klare måltidskasseudbyderen for dig. Du behøver ikke bekymre dig om aftensmaden, for den står allerede og venter på dig derhjemme. Når du vælger at modtage en måltidskasse, sparer du altså tid, kræfter og du får lækker mad leveret direkte hjem til dig selv.

Derfor bør du benytte dig af måltidskasser

Som tidligere nævnt, er der mange gode grunde til at vælge at benytte sig af måltidskasser. Når du vælger en måltidskasse, får du gode input til din aftensmad, du får alle råvarerne leveret direkte derhjemme, og du kan følge en let og overskuelig opskrift, og samtidig være sikker på, at du får god og sund aftensmad.

Måltidskasser sparer dig for stress i hverdagen, og så kan det være en rigtig god måde at udvide sit repertoire indenfor madlavningens kunst.

Sortering

Listen viser et bredt udsnit af måltidskasser i Danmark, men inkluderer ikke alle udbydere. Vi samarbejder med flere af udbyderne på listen, hvilket betyder, vi kan modtage provision fra udbyderen. Størrelsen på denne provision har indflydelse på, hvordan listen er sorteret. Oplysningerne om måltidskasserner kommer fra udbyderne selv, og vi tager forbehold for fejl.