ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Måltidsløsninger i virksomheden

Af Annoncør

Kender du godt følelsen, når du åbner en madpakke, du smurte i morges, som efterhånden er blevet trykt lidt flad og egentlig ikke er særligt indbydende at kigge på? Den situation er der rigtig mange mennesker, der står i. Der er ikke noget værre, end når frokoststuen eller kantinen lugter af folkeskolemadpakker med leverpostej og spegepølse, men alligevel er det ofte det, der er tilfældet.

Madpakker er desuden også noget, som mange egentlig ikke gider at bruge tid på at lave. Nogle laver dem aftenen før, nogle laver dem om morgenen, men det er de færreste, der virkelig nyder det. Derfor er en frokostordning måske vejen frem. Her er der sørget for maden på arbejdspladsen, som altid er varieret, så I får forskellige lækre ting indenbords. Det kan du læse meget mere om her: frokostordning København. Her slipper du altså for madpakken og får en spændende frokostordning, så du altid har noget, du kan se frem til.

Fokus på det sunde og mættende

En madpakke skal gerne være nærende og noget, der sørger for, at du føler, du har energi til at klare en hel arbejdsdag. Der skal være flere forskellige ting, og der må gerne indgå både noget grønt, noget med kulhydrater og eventuelt noget kød. Naturligvis kan man også få forskellige muligheder, der er til blandt andet vegetarer, så der er noget for alle. Det gør bare, at alle har noget at være fælles om og snakke om, og at du sparer fem minutter hjemme om morgenen.

Hvis man desuden gerne vil gøre noget ekstra godt, er der nogle frokostløsninger, der desuden har en lille kage med en enkelt gang om ugen. Hvis man har noget til den søde tand for ofte, bliver det næsten for kedeligt, men med en kage en gang i ugen er der noget, man kan se frem til og glæde sig til.

Del artikel