Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Mad sammen hver for sig: Tidligere Noma-chef popper op med takeaway

Af Rasmus Kramer Schou
Torsten Vildggard PR Foto
Torsten Vildggard PR Foto

Torsten Vildgaard sikrede i sin tid Restaurant Studio en michelinstjerne på tre måneder.

Sidenhen har han stået i spidsen for Noma 2.0 side om side med René Redzepi.

Fra næste uge laver Torsten hverdagsmad som takeaway, og om fredagen leverer han personligt de første 10 bestillinger på cykel sammen med Claus Meyer.

Èt like på MigOgKbh’s Facebook og du er altid opdateret om Kbh.

Lycra og lyse idéer

Gastroguruen Claus Meyer og hans gode ven – både professionelt og privat – Torsten Vildgaard, løb for nylig gennem byen sammen.

Med behørig afstand og helt og aldeles ensrettet, bevares.

Som mange andre gode madfolk mangler Torsten noget af rive i under coronakrisen, og da lycra og lyse idéer åbenbart går hånd i hånd, udbrød Meyer:

”Hvorfor laver du ikke ekstra portioner af den mad, du alligevel laver til familien derhjemme? Så kan vi tilbyde det som takeaway hos Meyers Deli.”

Som sagt, så gjort.

Fra næste uge kan du derfor hente hverdagsretter signeret af den tidligere Noma-boss hos Meyers Deli på Gl. Kongevej.

Der laves en ret til onsdag, torsdag og fredag, og du vælger selv, om der blot skal bestilles mad til en enkelt dag eller flere. Dog kan du kun hente én ret pr. dag.

Læs også: Opråb: Støt restauranterne på de her 4 måder

Torsten Vildggard fra hans tid på Studio Foto Rasmus Kramer Schou

Hare med roser og trillende fiskeboller

Onsdag den 1. april står den på forloren hare med nye kartofler, madeirasauce og rabarberkompot med roser.

Torsdag den 2. april er der kyllingelår i cremet karry på yoghurt og mandler med kokosris og stikkelsbærchutney.

Fredag den 3. april triller der fiskeboller af torsk i frikassé med forårsgrønt og peberrod ud fra Delien.

Bliver det en succes, fortsætter man i de kommende uger.

Torsten Vildgaard laver 100 kuverter mad pr. dag, og vi forudser, at der bliver rift om retterne.

Du kan bestille fra to personer og op, og børn får 40% rabat.

For at slutte ring om motionshistorien og ikke mindst holde sig i form, leverer Vildgaard og Meyer fredag i næste uge selv de første 10 bestillinger på cykel indenfor København og Frederiksberg. Det er god corona-stil.

Læs også: CORONA-GUIDE: De her lokale restauranter tilbyder nu takeaway

Mad sammen hver for sig

Pop up-takeaway-konceptet er en del af bevægelsen #MadSammenHverForSig, som Meyer og hans mange madinitiativer står bag i en tid præget af nedlukkede restauranter og nye, digitale fællesskaber.

Ud over takeaway fra Torsten Vildgaard kan du hver dag komme med i køkkenet hjemme hos Claus og hans kollegaer via Facebook, ligesom man nu sælger måltidskasser side om side med mad to go fra bl.a. Meyers Deli og Restaurant Radio på Frederiksberg.

Læs også: Alchemist fik 2 Michelinstjerner for et par uger siden: Nu kaster de sig over mad til hjemløse

Hvad: Vildgaard x Meyers takeaway pop-up
Hvor: Afhentning i Meyers Deli, Gl. Kongevej 107, 1850 Frederiksberg C
Hvornår: 1.-3. april 2020, deadline for bestilling mandag d. 30. marts kl. 15
Hvor meget: 125 kr. pr. kuvert. 75 kr. for børn under 12 år.
Hvordan: Min. 2 kuverter pr. bestilling. Kun forudbestilling via dette link

Èt like på MigOgKbh’s Facebook og du er altid opdateret om Kbh.

Del artikel

Andre læser også