Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Spis i dag

Største til dato: Kendt kæde åbner ny restaurant i originalt Carlsberg-bryggeri

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Den 8. november slår Madklubben og Home of Carlsberg officielt dørene op for en ny restaurant og bar i det originale Carlsberg-bryggeri fra 1847.

Med en unik placering midt i den nye kulturattraktion Home of Carlsberg, lader øllen i restauranten og baren sig komme til udtryk i flere forskellige elementer.

Maden er nøje blevet afstemt til det skiftende udvalg af friskbrygget øl, og øllen samt restproduktion fra øllen vil løbende optræde som ingredienser i flere af retterne.

Restauranten og baren kommer til at have åbent til både frokost og aften og vil have direkte forbindelse til den nyrenoverede kulturattraktion Home of Carlsberg.  

Den kan du læse mere om lige her.

Foto PR

Øllen som omdrejningspunkt

Samarbejdet mellem Madklubben og Home of Carlsberg er en enestående mulighed for at få en bid af Carlsbergs mangfoldige ølarv, mærke historiens vingesus og smage Madklubbens sammensætninger af gode råvarer i høj kvalitet.

Med den nyetablerede restaurant og bar på Gamle Carlsberg Vej, der inviterer lokale, turister og forbipasserende ind til den liflige duft af nybrygget øl og mad der vækker sanserne, bydes gæster velkommen til en historisk lokation midt i Carlsberg Byen.

“Øllen bliver udviklet her i bryggeriet, blandt andet i samarbejde med Carlsberg Laboratorium.

Det giver os mulighed for at udforske og eksperimentere med forskellige råmaterialer for at skubbe til grænserne for, hvordan øl bliver brygget – og give gæsterne i Madklubben Home of Carlsberg en unik smagsoplevelse,” fortæller Chris Thurgeson, Head Brewer i Husbryggeriet Jacobsen.

Allerede nu kan du booke bord fra d. 8. november, i det der bliver Madklubbens største restaurant til dato, med plads til ca. 300 gæster i restauranten og 100 personer i det tilhørerende selskabslokale. 

Ud over restauranten vil Madklubben også sørge for, at de besøgende kan nyde et let måltid akkompagneret af en kold nybrygget øl i bryggergårdens historiske omgivelser.

Denne del åbner samtidig med, at Home of Carlsberg slår dørene op d. 1. december.

Smag unikke øl

På den nye restaurant vil du som gæst kunne smage på unikke eksperimentelle øl brygget af Husbryggeriet Jacobsen, som har deres hjem i selvsamme bygning.

Øltankene i baren er direkte forbundet med bryggeriet, så der vil altid være en gennemstrøm af friskbrygget øl direkte i tankene og på hanerne.

Foto PR

Fra hovedindgangen er der også direkte blik til de iøjnefaldende kobberkedler, der aktivt indgår i bryggeprocessen for den innovative og eksperimenterende øl Husbryggeriet Jacobsen er kendt for.

“Det er her, hvor det hele startede. Der, hvor Carlsberg har sit ophav, og man kan mærke, at det er et sted fyldt med historie.

I Madklubben glæder vi os til at være med til at skrive det næste kapitel herude,” fortæller Anders Aagaard, stifter af Madklubben.

Frokostmenuen vil bestå af klassisk smørrebrød og aftenretterne er et moderne bud på Madklubbens 3-retters menu.

Ølmenuen byder på velkendte favoritter og klassikere samt specialbrygget øl, der er skræddersyet til restauranten.

Læs mere og book bord her.

Hvad: Madklubben Home of Carlsberg
Hvor: Gl. Carlsberg vej 11, 1799 København V
Hvornår: Åbner 8. november

Del artikel

Andre læser også