MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Ugens tip: Madkurser hos kendiskok er perfekt efterårshygge

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: Timm Vladimirs Køkken, PR
Foto: Timm Vladimirs Køkken, PR

Ugens tip står denne gang i efterårets tegn.

Efter en sommer, der blandt andet har budt på tips omhandlende et helt særligt ismejeri og hovedstadens bedste loppemarked, gælder det nu efterårshygge med god mad og drikke.

Mens regn og rusk tager til udenfor, er der næppe noget bedre end at spise solid, velsmagende mad indenfor i varmen – og spørger du os, behøver efterårsretterne ikke nødvendigvis være tilberedt af en dygtig kok.

Det kan også være sjovt selv at stå ved kødgryderne. Især når man har en kok til at vejlede sig.

I Timm Vladimirs Køkken i Valby er det netop sådan, det foregår.

Foto: Timm Vladimirs Køkken, PR

Her kan man komme på madlavningskursus, hvor man bliver guidet gennem aftenens menu og tilbereder retterne, mens man drikker vin og

hvilket egner sig godt til såvel en date som en aften med vennerne.

Få gode tricks med hjem

Du kender formentlig Timm Vladimir fra blandt andet “Den store bagedyst” på DR, men i Valby har han skabt en madskole, der har masser af underholdende kurser på programmet, og hvis du vil blive bedre til at imponere i køkkenet derhjemme, bør du overveje et besøg.

Timm Vladimir selv befinder sig ikke altid på madskolen, men han har en række dygtige undervisere, der står for kurserne.


Undervisningen foregår på et niveau, hvor alle kan være med, og man går derfra med gode tricks, som kan bruges ved gryder og pander derhjemme.

Den kommende tid kan du blandt andet lære franske finesser, lave hjemmebagte tarteletter eller få varmen, når der skal kokkereres indiske retter.

Da MigogKbh senest var på besøg i Timm Vladimirs Køkken, var det for at lave retter fra det vietnamesiske køkken, og det var hamrende hyggeligt.

Vin og øl til madlavningen

Til madkurserne står man ved at stort fælles køkkenbord og laver mad i par.

Her kan alle følge med i, hvad underviseren præsenterer, samt hvad de andre deltagere har gang i, og der er god mulighed for at tale sammen i løbet af aftenen.

Foto: Timm Vladimirs Køkken, PR

Menuen består af flere retter, og vi tør godt love, at ingen går sultne hjem.

Madlavning bliver oftest hyggeligere, når man nyder et godt glas undervejs, og det er de heldigvis også helt med på i Timm Vladimirs Køkken.

Mens man laver mad, sørges der for drikkevarer i form af vin, vand og hjemmelavet lemonade samt øl – ofte fra stedets eget bryghus.

Madskolen ligger lige ved Valby Station, og udover madlavningskurser afholdes der løbende events med fokus på gastronomi.

Du kan se kommende madkurser i Timm Vladimirs Køkken her.

Hvad: Timm Vladimirs Køkken
Hvor: Skolegade 19, Valby

Del artikel

Andre læser også