MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Køb de kendtes tøj: Populær modeblogger og Magasin holder stort loppemarked

Af Mathilde Mågård Hansen
Magasin. Foto: PR
Magasin. Foto: PR

Den 1. maj afholder Magasin i samarbejde med den populære influencer Trine Kjær og Røde Kors et stort loppemarked i centrum af København.

Her kan du gå på jagt efter lækre secondhand-fund, være med til at forlænge levetiden på en masse tøj, accessories og designobjekter og samtidigt støtte et godt formål.

Overskuddet og indtjening fra salg af stande går nemlig ubeskåret til Røde Kors.

Loppemarkedet finder sted i Lille Kongensgade ved Magasin på Kongens Nytorv fra kl. 10-15.

Influencer Trine Kjær. Foto PR

Køb tøj fra kendte influencere

I samarbejde med den velklædte influencer Trine Kjær og Røde Kors, afholder Magasin forårets skønneste og hyggeligste loppemarked.

På loppemarkedet kan du finde en masse secondhand-skatte, når Trine Kjær, sammen med en række andre kendte influencere som Bea Fagerholt og Liv Winter, der står bag podcasten ”To The Moon, Honey”, Cecilie Haugaard, Frederikke Glob-Toftsø og Laura Lawaetz, sælger ud af deres designertøj.

Magasin du Nord Collection, der er Magasin eget brand, vil også have en stor stand, hvor der vil blive solgt en masse flotte styles fra tidligere kollektioner.

Overskuddet heraf går også ubeskåret til Røde Kors.

Samarbejdet med Trine Kjær indgår som en del af Magasin ansvarlighedsstrategi ’We Love to Care’, og det er ikke første gang Danmarks ældste stormagasin tilbyder muligheden for at finde tøj og designs fra tidligere sæsoner.

Sidste år indgik Magasin et samarbejde med den verdensberømte vintagebutik Time’s Up Vintage, der nu har en afdeling i Magasin på Kongens Nytorv. Britta Luplau, Brand Manager i Magasin fortæller:

”Når vintage og genbrug fylder mere hos Magasin, er det et ønske om at imødekomme den positive forbrugertendens, der fylder mere og mere, både hos os og blandt vores kunder, som går mod et ønske om at handle og forbruge mere ansvarligt.

Med samarbejdet med Trine Kjær og Røde Kors vil vi gerne opfordre til at give tøj og designobjekter en længere levetid og invitere til en hyggelig loppemarkedsdag, der samtidigt støtter et fantastisk godt formål som Røde Kors”.

Der er gratis adgang til det store loppemarked, og al overskud går til Røde Kors.

Hvad: Magasin og Trine Kjær afholder stort loppemarked
Hvor: Lille Kongensgade ved Magasin
Hvornår: Den 1. maj 2022 fra kl. 10-15
Hvordan: Læs mere her

Del artikel

Andre læser også