ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kåret til en af verdens bedste: Magasin på Kgs. Nytorv får ny vintage butik

Af Mathilde Mågård Hansen
Times Up Vintage I Krystalgade. Foto PR
Times Up Vintage I Krystalgade. Foto PR

Fra slutningen af uge 36 venter en helt særlig og ny mulighed for kunderne i Magasin på Kgs. Nytorv.

Magasin har nemlig indgået et nyt samarbejde med intet mindre end den internationalt anerkendte vintage butik, Time’s Up Vintage, der bl.a. af britiske Vogue blev udnævnt til én af verdens bedste vintagebutikker.

Time’s Up Vintage åbner allerede i næste uge og vil tilbyde Magasins kunder et nøje udvalg af unikke vintage designerfund til kvinder.

Magasin PR Foto

Vintagemode i verdensklasse

Time’s Up Vintage er en lille butik, der holder til i Krystal Gade i Indre By i København – og nu får de en søster-butik.

De åbner nemlig endnu en butik i Magasin på Kgs. Nytorv.

Selvom butikken på Krystalgade er lille, er opmærksomheden omkring den lille perle stor og udbredt rundt om i verden.

Time’s Up Vintage er nemlig blevet nævnt på den britiske Vogue liste over verdens bedste vintagebutikker.

Med åbningen af Time’s Up Vintage kommer Magasin som noget nyt til at tilbyde deres kunder vintage fund bestående af alt lige fra Fendi, Yves Saint Laurent, Burberry, Vivienne Westwood og Prada til unika-sæt og vintagetøj fra de mest ikoniske årtier.

”Vi er enormt begejstrede for at kunne byde en ny partner velkommen, og vi glæder os virkelig meget til at kunne tilbyde vores kunder en ny shoppingoplevelse i Magasin på Kgs. Nytorv.

Samarbejdet med Time’s Up Vintage, og muligheden for nu også at kunne tilbyde vintagemode, er for Magasin en naturlig forlængelse af vores ’We Love To Care’ strategi.

Og så er det også et samarbejde, der på mange måder markerer den spændende udvikling, vi er i, hvor vi fremover kommer til at udvide vores sortiment af eksklusive kvalitetsvarer, der aldrig går af mode,” udtaler indkøbsdirektør i Magasin, Margrethe Dahl Lermann.

Times Up Vintage I Krystalgade. Foto PR

Fra Chanel til 90’ernes Helmut Lang og Prada

Time’s Up Vintage i Magasin på Kgs. Nytorv kommer til at byde kunderne på et udvalg af tidens største klassikere såsom Burberrys trenchcoat og Chanels forførende håndtaske, men tilbyder også mere sjældent vintagetøj i høj kvalitet, der går på tværs af prisniveauer.

Bag Time’s Up Vintage er ejeren Jesper Richardy, hvis klientel bl.a. inkluderer stjerner såsom Naomi Campbell, Lady Gaga og Jane Birkin.

Til sammenligning med de mere trendbaserede vintagebutikker, arbejder Jesper efter en mere tidløs tilgang til vintage med fokus på kvalitet, snit og materiale.

Time’s Up Vintage har i mere end et årti været kendt for sine sjældne vintagefund, der har tiltrukket både lokale modeinteresserede, kendte modedesignere og internationale berømtheder til.

Hvert et stykke tøj, der lander i butikken, er omhyggeligt håndplukket af Jesper selv på hans rejser rundt omkring i verden.

”Vi glæder os enormt meget til at åbne dørene til Time’s Up Vintage i Magasin og byde kunderne velkommen.

Vi håber, at vi med åbningen kan nå ud til en masse nye kunder – måske endda nogle, som endnu ikke før har handlet vintage – og give dem et indblik i den ekstra værdi og historie, som vintagetøj giver.

Universet i Magasin kommer til at byde på et lidt andet udtryk end den eksisterende butik.

Den bliver anderledes i indretning, hvor vi opbygger små universer omkring en periode eller et tema, men også i udvalg, hvor vi vil have et endnu større fokus på især vintageklassikere som 70’ernes Burberry trenchcoat og Hermès silketørklæder,” siger ejer af Time’s up Vintage, Jesper Richardy.

Hvad: Time’s up Vintage åbner i Magasin Kgs. Nytorv
Hvor: Magasin Kgs. Nytorv, København
Hvornår: Åbner i uge 36

Del artikel

Andre læser også