Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mange oplever det, men det er stadig forbundet med skam

Af Annoncør

Desværre er det noget, som rigtig mange kommer ud for. Og selvom der er mange, der tror, at det kun er noget, der rammer den ældre generation, så er der faktisk også flere yngre, der oplever gener ved det.

Det kan skyldes flere ting, men blandt andet stress i forbindelse med en alt for travl hverdag kan være et problem, der skaber symptomet.

Her er er der tale om inkontinens.

Annoncørbetalt indhold leveret af Apopro.dk

Inkontinens er en sygdomsbetegnelse

Inkontinens er en sygdomsbetegnelse for de problemer, der kan opstå i forbindelse med at opleve en uønsket form for vandladning. Men faktisk er det også betegnelsen, hvis det samme sker med blandt andet ufrivilligt udslip af afføring eller luft i maven. Og i alle tilfælde er der tale om en pinlig tilstand, der kan hæmme markant i hverdagen og dermed føre diverse gener med sig.

Det betyder nemlig, at man kan komme til at tisse i bukserne lige pludselig. Og det kan være en lille smule tis, lige såvel som det kan være så meget, at det drypper ud af bukserne. Ofte er det noget, der opleves blandt andet, når man griner, løber eller hopper, men for andre sker det også bare uden videre.

Find medicinsk udstyr online

Er det et problem, som du kender til. Så er der heldigvis hjælp at hente. Du skal bare tage et kig online og finde medicinsk udstyr mod inkontinens på apopro.dk – Danmarks største, online apotek. Her kan du finde alt fra bleer og bind til vaskeolier cremer. Derfor er der noget for enhver – både mænd og kvinder.

Det er nemlig et problem, som kan opstå hos både mænd og kvinder, og det kan være forskelligt, hvad for en løsning på problemet, der foretrækkes. Men med det store udvalg er der helt sikkert en form for medicinsk udstyr til dig.

Del artikel

Andre læser også