Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter manglende retningslinjer: Copenhagen Marathon aflyses igen i år

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Copenhagen Marathon. Foto: Rasmus Kramer Schou
Copenhagen Marathon. Foto: Rasmus Kramer Schou

Hvis du havde glædet dig til at snøre løbeskoene og løbe gennem Københavns gader til Copenhagen Marathon 16. maj, er der desværre skuffende nyt.

Copenhagen Marathon aflyses for andet år i træk.

Arrangørerne har netop meldt ud, at det grundet manglende retningslinjer for afvikling af større arrangementer er nødvendigt at aflyse.

”I fredags fik vi ekspertgruppens anbefalinger, men vi mangler endnu retningslinjerne, og nu er tiden desværre løbet fra os. Vi kan ikke beskrive, hvor ærgerlige vi er over, at at anbefalingerne kom så sent, at vi ikke kan nå at få udstukket retningslinjerne og indhente de nødvendige myndighedstilladelser, som vi også skal have for at afvikle et event som Copenhagen Marathon,” siger Dorte Vibjerg, administrerende direktør i Sparta Atletik & Løb.

Copenhagen Marathon havde ellers arbejdet på at afvikle et corona-venligt maraton i år, hvilket blandt andet betød, at ruten blev lagt om, så den derved blev kortere, og deltagerne skulle løbe flere gange rundt.

“Vi håbede til det sidste, at det i år ville blive muligt at løbe sammen i et særligt tilpasset format. Det er derfor med stor beklagelse, at vi må konstatere, at selvom vi er tæt på, så er tiden nu løbet fra os,” lyder det på copenhagenmarathon.dk.

Del artikel

Andre læser også