Mangler du gaven til manden, der har alt? Få vores bedste tips 

Skrevet af: Redaktionen

Du kender det sikkert godt: Du skal have fundet en gave til din kæreste, far, bror, bedste ven eller en anden mand i dit liv. 

Der er bare lige ét problem. Han ønsker sig ingenting. 

Det kan være svært at trække en kanin op af hatten, hvis du er helt på herrens mark og ikke aner, hvad du skal købe. Heldigvis kan du tage det helt roligt. 

Vi har nemlig samlet nogle af vores bedste idéer til, hvad man giver manden, der har alt. Er modtageren glad for udendørslivet (eller måske bare grej), er vi sikre på, at idéerne nok skal blive en succes!

Elsker han friluftslivet? Mil-Tec og Leatherman vil altid falde i god jord 

Er det en ægte friluftsmand, der skal forkæles med en god og personlig gave til jul eller fødselsdag? Så burde du kigge i retningen af Mil-Tec eller Leatherman

Mil-Tec producerer en lang række lækre produkter, som passer perfekt til dem, der elsker at være ude i det fri. 

Fra Mil-Tec kan du blandt andet finde: 

  • Telte 
  • Rygsække 
  • Soveposer 
  • T-shirts 
  • Lommelygter

Og alt sammen i den lækreste kvalitet og i camouflagefarve, så du går i et med naturen. 

Er modtageren vild med alt, der hører til militær- og udeliv, er der ingen tvivl om, at du bør kigge i retningen af Mil-Tec. 

Skal grejet skal være i orden? Find det rigtige værktøj fra Leatherman

Er modtageren en rigtig friluftsmand, så vil han helt sikkert også sætte pris på, at grejet er i orden. Og det er helt sikkert uanset, om han fisker, går på jagt, er spejder eller bare trives godt under åben himmel. 

Hvis det er tilfældet, kan du helt sikkert finde noget fra Leatherman, som er lige dét, han står og mangler. 

Leatherman producerer en lang række forskellige værktøjer, som kan bruges i mange forskellige situationer – særligt inden for naturområdet, men også inden for forskellige sportsgrene. 

Du kan fra Leatherman blandt andet vælge imellem: 

  • Foldeknive
  • Multitools 
  • Lommeknive 
  • Etuier 

Og listen er meget længere end det. Så elsker han godt værktøj bare en lille smule, vil en gave fra Leatherman uden tvivl blive et hit. 

Er du helt på bar bund? Så hiv det her es ud af ærmet

Det er ofte en god ting at give en personlig gave som værktøj, en sovepose til teltturen eller noget helt tredje. Men du kan også overveje at give ham noget, I kan opleve sammen. 

Det kunne for eksempel være, du skulle give billetter til en koncert med et band, I begge kan lide? Du kan give en tur ud at spise på modtagerens yndlingsrestaurant?  

Der er mange muligheder, og mon ikke, at han vil blive glad for en gave, der inkluderer noget kvalitetstid sammen.