ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Københavner-favorit løber med prisen: Her er Årets Spa 2020

Af Mathilde Mågård Hansen
Marienlyst Strandhotel. Foto PR
Marienlyst Strandhotel. Foto PR

Det legendariske Marienlyst Strandhotel kan nu for andet år i træk bryste sig af at have Danmarks bedste Spa.

Hotellet løb nemlig igen i weekenden med prisen som ”Årets Spa” ved Danish Beauty Awards.

Foto PR

Et stærkt felt

Det var ikke uden konkurrence, at Marienlyst Strandhotel løb med den fornemme pris fredag aften, da Danish Beauty Awards afholdte deres årlige prisuddeling.

Danish Beauty Awards uddeler hvert år de attraktive skønhedspriser og hylder de allerbedste på området, og igen år var der et stærkt felt af luksuriøse spaafdelinger nominerede.

Det var dog alligevel Marienlyst, der vandt den flotte pris foran Great Northern, Hotel Vejlefjord, Comwell Kellers Park og Himmerland.

Foto PR

Æstetisk og unik placering

Marienlyst Strandspa er skabt med æstetikken for øje og den lyse nordiske stil er gennemgående for stedet, der er placeret med en helt unik udsigt til Kronborg og Øresund.

Det var netop også disse egenskaber, der lå til grund for, at prisen gik til Marienlyst Strandhotels Strandspa.

”Vi elsker det her skønne sted. Her er god atmosfære. Spaen er ny og moderne, kobberet er interessant, vandet er klart, havet er lige der, saunaen er dejlig, personalet venligt, kompetent og imødekommende – men intet overgår udsigten fra spaen. Den er ubeskrivelig. Hvilken beliggenhed.

Den må være svær at overgå noget sted i verden,” fortæller dommerpanellet bag Danish Beauty Award som begrundelse for, at prisen gik til Marienlyst Strandhotel.

Gita Grauslund Foto PR

Taknemmelighed og glæde

Det er den anerkendte spachef Gita Grauslund, der står bag tankerne til Marienlyst Strandhotels Strandspa.

Hun har været en del af hotellet siden 2015 og var med til at udvikle strandspaen, der åbnede i januar 2018.

Gita har mange års erfaring indenfor skønhedsbranchen og har allerede fra start skabt en velbesøgt strandspa, hvor gæsterne har lyst at komme igen – hvilket den nye fine pris også understreger.

”Jeg kan slet ikke beskrive, hvor glad og stolt jeg er over denne flotte pris. Det var en meget stor ære at vinde den sidste år, men at blive tildelt den for andet år i træk, det er svært at beskrive, hvor stort det er.

Mine fantastisk dygtige kolleger og jeg gør os hver dag umage for at skabe de bedste rammer for vores gæster, hvor de føler sig godt tilpas og altid bliver mødt med professionalisme, smil og god service.

Vi er utrolig taknemmelig for deres besøg og ved godt, at vi skal blive ved med at gøre os fortjent til, at de kommer igen – det er ikke noget, man kan tage for givet og det gør vi bestemt heller ikke.

Vi kigger hele tiden fremad og ser på nye muligheder for at forkæle de besøgende med nye behandlinger, produkter m.v.,” fortæller Gita Grauslund.

Strandhotellet har også nye spændende tiltag i forhold til spaen i støbeskeen, så gæsterne kan glæde sig til endnu flere muligheder i fremtiden, når de besøger Marienlyst Strandhotel.

Hvad: Marienlyst Strandhotel vinder Årets Spa 2020
Hvor: Nordre Strandvej 2A, 3000 Helsingør
Hvordan: Læs mere og book dit ophold her

Del artikel

Andre læser også