Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

International luksuskæde bygger lejlighedshotel i Nordhavn

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Marriott åbner lejlighedshotel i Nordhavn. Foto: PR
Marriott åbner lejlighedshotel i Nordhavn. Foto: PR

Du kender sikkert hotelkæden Marriott, som har luksushoteller spredt ud over hele verden.

Men vidste du, at kæden også står bag et hotellejlighedskoncept? Muligvis ikke, men snart kan du lære konceptet, der hedder Residence Inn by Marriott, at kende, for det rykker ind i Københavns nye bydel Nordhavn.

Marriott International netop offentliggjort, at selskabet har underskrevet en aftale med den danske hoteloperatør Core Hospitality om at bringe det første Residence Inn by Marriott til  Skandinavien, hvor den danske hovedstad altså bliver beriget med Residence Inn by Marriott Copenhagen Nordhavn

Åbner i 2023

Hotellet kommer til at ligge fem kilometer fra centrum og bliver en del af PFA Ejendommes Nordø-udviklingsprojekt i forlængelse af det populære Århusgadekvarter i Nordhavn.

Marriott åbner lejlighedshotel i Nordhavn. Foto: PR

Konstruktionen begyndte i 2020, og byggeriet forventes at stå færdig, så lejlighedshotellet kan åbne i 2023.

”Introduktionen af Residence Inn by Marriott-konceptet i Skandinavien bekræfter den efterspørgsel, vi ser, der er for internationale hotelkoncepter i regionen og for lejlighedshoteller generelt set,” fortæller Axel Steinbach, direktør for international hoteludvikling, Norden hos Marriott International, i en pressemeddelelse.

Køkken og plads til arbejde

Hotellet bliver for både forretnings- og ferierejsende, og det kommer til at rumme 95 hotellejligheder, hvis formål er at tilbyde et hjem væk fra hjemmet med separat opholds-, arbejds- og soveområde.

Marriott åbner lejlighedshotel i Nordhavn. Foto: PR

Bygningen er designet af arkitektfirmaet Henning Larsen Architects, og værelserne, der er designet af Mette Fredskild Studio, har udsigt til enten vandet eller en gårdhave.

De har alle stor skrivebordsplads og  et fuldt funktionelt køkken. Hotelgæsterne vil desuden få adgang til ejendommens private lounge, fitnessfaciliteter og cykeludlejning under deres ophold.

Marriott-kæden har allerede hotellerne Moxy Copenhagen Sydhavnen og Copenhagen Marriott Hotel i København.

Del artikel

Andre læser også