Med inspiration fra populær natklub: Ny restaurant åbner på Nørrebro

Har du festet på Nørrebro i dine unge dage, så husker du måske natklubben på Sigurdsgade.
Sidste år begyndte en større forvandling på adressen, der bl.a. betød, at der åbnede en ny gårdhave med gratis live-koncerter.
Nu sker der atter noget nyt.
Den 1. november 2024 åbner folkene bag nemlig en ny restaurant og vinbar ved navn Noels, og det sker ved at kombinere deres innovative tilgang fra klubben med gastronomi.

Elementer fra klubben
Noels deler bygning med natklubben Sigurd, men restauranten er sit eget sted, og her er det ikke natteliv, men fusionskøkkenet og naturvin, der er i fokus.
Ideen er at give gæsterne en kurateret smagsoplevelse, hvor mad og vin udforskes med samme legesyge tilgang, som har gjort Sigurd til en af Københavns mest populære natklubber.

”Vi har længe haft en drøm om at skabe et sted, der er mere end bare en natklub. Et sted i konstant bevægelse, der fusionerer kunst, kultur og kreativitet med mad, musik og mangfoldighed,” forklarer direktør Villads Koch-Søfeldt, og fortsætter:
“Vores vision med Noels er at tage elementerne fra klubben – kreativiteten, dynamikken, og det spontane – og overføre det til køkkenet og vinkortet”.

Ny menu hver uge
På Noels kommer menuen til at skifte hver eneste uge.
Fælles for menuerne er dog, at de sammensættes af sæsonens bedste råvarer, mens vinene hentes fra små naturvinsproducenter.
Inspireret af fænomenet “decision fatigue” har Noels sammensat et simpelt koncept med høj kvalitet:
“I en verden spækket med valgmuligheder fjerner vi presset fra gæsterne og skaber i stedet en kurateret sanseoplevelse, der altid er i bevægelse. Det gør det sjovt for os og spændende for gæsterne.
Man ved aldrig præcis, hvad der venter – men vi garanterer altid høj kvalitet og nyskabelse,” forklarer restaurantchef Noel Koch-Søfeldt.

Menuen trækker på det nordiske køkkens sæsonfokus, men er inspireret af bydelens mangfoldighed, hvor kulturer og køkkener mødes:
“Nørrebro er et sted fyldt med diversitet og kreativ energi, og vi vil skabe et sted, der afspejler det.
Vi tænker ikke i grænser, men henter inspiration fra hele verden og er ikke bange for at blande smage,” udtaler Noel Koch-Søfeldt.

Vin der overrasker
Vinudvalget er lige så dynamisk som menuen.
Hver uge åbnes nye spændende vine på glas, og vinkortet er en hyldest til små, uafhængige naturvinsproducenter.
Her er der ingen kedelige standardvalg – kun flasker, der udfordrer og overrasker.
En hovedret på Noels ligger til 180 kr., mens du kan få tre retter for 375 kr. eller fem for 475 kr.
Læs mere og book bord her.
Hvad: Noels Restaurant & Vinbar
Hvor: Sigurdsgade 39, 2200 København N
Hvornår: Åbner 1. november 2024