Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Over 500 arbejdspladser er med: Med JOOLL kan du få en lækker cykel over lønnen

Af Emil Kjær Jørgensen
Anders Westergaard (t.v.) og Anders Torp
Anders Westergaard (t.v.) og Anders Torp

De mest succesfulde forretningsidéer er ofte de helt simple, hvor man tænker: “Hvorfor fandt jeg ikke selv på det?”

Iværksætterne Anders Torp og Anders Westergaard har skabt det succesfulde koncept JOOLL, der i al sin enkelthed går ud på, at arbejdsgiveren stiller en lækker JOOLL (alm. cykel, el-cykel, ladcykel mv.) til rådighed for en enkelt eller flere medarbejdere, som bliver simpelt beskattet pr. måned (hvis den bruges privat), lidt som man kender det fra fri-telefon.

“Vi har lige rundet arbejdsplads nummer 500 i Danmark – fra den lille enkeltmandsvirksomhed til de største firmaer i Danmark. Vi er enormt stolte af, at flere og flere medarbejdere efterspørger en JOOLL. Det er så fedt, at JOOLL er blevet synonym med cykel over lønnen,” fortæller Anders Torp.

“Derudover må vi også give en virtuel krammer til alle de arbejdsgivere, der har taget imod konceptet og kan se de mange gevinster ved at tilbyde en JOOLL til medarbejderne. Alle undersøgelser viser, at de får sundere, gladere og mere “grønne” medarbejdere, og derudover løser det jo også mange problemer med trafikkaos og parkeringsvanskeligheder.”

Sådan kan du få en JOOLL

Men hvordan gør man så, hvis man gerne vil have en JOOLL? Det er helt simpelt:

  1. Hent materialet om JOOLL her
  2. Tag materialet med til din arbejdsgiver og få et OK
  3. Find cykel og bestil via JOOLL.dk
  4. Du modtager en lækker cykel/ladcykel/elcykel/mtb/racer inkl. Serviceaftale og Tyveriforsikring.

ALL inclusive – hele året rundt

Med en JOOLL får du en medarbejderfordel, som du kan bruge HELE tiden – og hvor alt er inkluderet.

Når du får godkendt en JOOLL hos din arbejdsgiver, så skal du kun bekymre dig om, hvor den næste tur i den dejlige friske luft skal gå hen.

Din JOOLL kan skræddersyes lige efter dit behov – du kan både vælge almindelige cykler, el-cykler, racercykler, MTB-cykler og en JOOLL el-ladcykel, der eksempelvis kan løse familiens behov for en “bil nr. 2”.

“Det er vigtigt at understrege, at vi på ingen måde er imod biler. Jeg er selv kæmpe bilentusiast, men 19/20 gange er det altså cyklen jeg tager, fordi det er det mest komfortable valg. Man får en god oplevelse, cyklerne er behagelige at cykle på, og det er meget nemmere at finde parkering.”

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af JOOLL (@jooll_dk)

Udover de umiddelbare praktiske og sundhedsmæssige fordele, er der også penge at spare.

“Det er meget smartere og billigere end at købe en dyr cykel privat. Du skal ikke betale noget kontant, og du bliver kun beskattet af prisen over lønnen. Det gør også, at man kan vælge det udstyr og den model, som man faktisk drømmer om. Man skal ikke gå på kompromis med noget,” siger Anders.

Det er mere reglen end undtagelsen, at ens cykel bliver stjålet på et eller andet tidspunkt, når man bor i København, og har du en standard-forsikring ved et forsikringsselskab, dækker den typisk ikke hele beløbet, hvis uheldet skulle være ude.

Men det behøver du slet ikke bekymre dig om med JOOLL.

En aftale med JOOLL er nemlig inklusiv fuld serviceaftale og en tyveriforsikring, der sikrer, at du er dækket 100 %.

Billigere end en bil, mere livsglæde og motion

Hos Gråsten Fjerkræ var det ønsket om at understøtte virksomhedens arbejde med den grønne omstilling, der førte til, at produktionschef, Alex Jensen, solgte sin gamle Mercedes og nu kører børnene, Sander på 4 år og Sia på 2, til og fra børnehave på en elektrisk ladcykel betalt over lønnen = en JOOLL.

”Jeg havde gået i noget tid kigget på ladcykler, men en el-ladcykel, der kan rumme to børn og en hund, er jo dyr, når man skal ud at købe den som privatperson. Derfor er jeg glad for, at jeg kunne få lov at få cyklen som en JOOLL via min arbejdsgiver.

Det er billigere for mig, det ser bedre ud på parkeringspladsen foran virksomheden, jeg får noget motion, og mine børn elsker cykelturen”, siger Alex Jensen, produktionschef Gråsten Fjerkræ.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af JOOLL (@jooll_dk)

En el-ladcykel, som den Alex Jensen har valgt hos JOOLL, koster arbejdsgiveren fra omkring 800 kr. hver måned. Den værdi bliver medarbejderen beskattet af, hvilket betyder en omkostning på knap 400 kr. om måneden for Alex.

Det er både el-cykler, alm cykler, racer, MTB og ladcykler der kan fås som en JOOLL.

Du kan finde meget mere info her.

Del artikel

Andre læser også