MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Unik service: Memmora passer på din kæres gravsted

Af Freja Dumont

De fleste af os har mistet en eller flere, vi holder af, og ved derfor også, hvor vigtigt det er, at vores kæres sidste hvilested er smukt og velholdt.

I Danmark har man som pårørende pligt til at vedligeholde et gravsted, men for mange er bindingsperioder, betaling og selve ydelserne en besværlig proces.

Virksomheden Memmora er sat i verden for bidrage til en meningsfuld oplevelse, hvor familie, venner og bekendte kan samles om sorgen og minderne, mens deres kæres gravsted er i gode og trygge hænder. Uanset hvor i landet, de pårørende bor.

“Vi viser en ny vej til at skabe betydningsfulde øjeblikke med plads til sorg, savn og smukke minder ved at gøre pasning af gravsteder mere tilgængelig.

Vi ønsker at skabe en ny og transparent løsning, hvor det er tydeligt, hvad man får, samt gøre pasningen af gravsteder mere fleksibelt og overskueligt – til en pris, hvor de fleste kan være med.

Og vi foreviger det i form af smukke billeder, så du altid kan se de nyplantede forårsblomster, julekransen, den smukke blomsterbuket eller den tændte lanterne – uanset hvor du er,” siger Johan Toft-Nielsen, stifter af Memmora.

SÅDAN FUNGERER DET

Vælg din løsning

I Danmark har man som pårørende pligt til at vedligeholde et gravsted. Det vil vi gerne hjælpe med. Vores hold af gartnere har derfor udarbejdet tre forskellige typer af servicepakker, så der er noget for alle.

Memmora vedligeholder

Memmoras dygtige hold af gartnere kommer forbi gravstedet hele året rundt. De vedligeholder, planter, pynter, beskærer, vander og sørger for, at gravstedet altid er smukt og velholdt i alle årets måneder.

Følg resultatet

Gartneren tager en række fine billeder af det velholdte gravsted, hver gang de har været på besøg. Disse billeder findes på din profil her på siden, og derfra kan du nemt dele dem med familie og venner.

Løbende billeder af gravstedet

Memmoras dygtige hold af gartnere kommer forbi gravstedet hele året rundt, og de både vedligeholder, planter, pynter, beskærer, vander og sørger for, at gravstedet altid er smukt og velholdt i alle årets måneder.

Gartneren tager en række fine billeder af det velholdte gravsted, hver gang de har været på besøg, og billederne kan findes på din profil på siden her. Derfra kan du nemt dele dem med familie og venner.

Målet med deres arbejde er at give medlemmerne ro i maven, vished om at gravstedet står smukt, og mulighed for at mindes, uanset hvor de er.

Foto: Gravsted som Memmora passer

Månedlig betaling uden binding

Med en fleksibel ordning hos Memmora bliver det altså meget nemmere at holde et gravsted smukt, uanset hvor i landet eller udlandet, de pårørende bor.

Man kan vælge mellem tre servicepakker, og afhængigt af hvilken løsning, man vælger, kan det indebære at få tændt et lys hver måned, få plantet blomster, eller blot få revet og luget, så gravstedet forbliver pænt.

Det gør ingen forskel, om du er medlem af folkekirken eller ej – alle får samme pris og samme gode service, og Memmora er lige nu Danmarks bedste gartner på Trustpilot.

Det er vi utroligt stolte over, og det bevidner, at vores medlemmer værdsætter den service og kvalitet, vi tilbyder,” siger Johan Toft-Nielsen.

Memmora lægger vægt på at være der for sine medlemmer, og deres kundeservice har åbent kl. 9-20 hver dag, også i weekenden, hvor man altid kan ringe eller chatte med en medarbejder.

Ingen opgave er for stor, og ingen snak for svær. Læs meget mere om de mange muligheder hos Memmora lige her eller ring på 53 70 00 71.

Del artikel

Andre læser også