Mette Blomsterberg deler ud af gode råd: Få tips til de lækreste julegodter

Skrevet af: Michael Qureshi

Julen er lige rundt om hjørnet, men hvis du endnu ikke er kommet i julehumør, er det med at komme afsted til årstidens hyggeligste foredrag.

Mette Blomsterberg holder sit foredrag Kickstart julen med Mette Blomsterberg på Scandic i Sluseholmen, hvor hun fortæller om sine elskede juletraditioner og indvier publikum i brugbare bage- og desserthemmeligheder.

Foredraget foregår den 17. december fra kl. 19.00 til 21.00 – så man har masser tid til at gøre praktisk brug af Mette Blomsterbergs konditortips og tricks til ens egne julegodter.

Du kan købe billetter lige her

Sideløbende fortæller hun også om sin egen rejse fra den første lille kage til at blive en succesfuld konditor på TV sideløbende med mange iværksætterprojekter.

Det er en rejse, der har været fyldt med slid og bump på vejen, men i høj grad også stor glæde og masser af energi.

Du skal heller ikke snydes for faktisk at nyde nogle af konditorens egne kager. Mette deler små, lækre smagsprøver ud i løbet af aftenen.

Blomsterberg laver lækre julesmåkager

Passion for konditorfaget

Mette Blomsterberg er uddannet konditor fra det landskendte Kransekagehuset i København og har i løbet af de sidste ti år etableret sig som en fast del af danske TV-stuer.

Hun har bl.a. været dommer i Den store bagedyst, lært os at lave desserter i Det søde liv og kokkereret sammen med James Price i Price og Blomsterberg.

Udover hendes fantastiske håndværk og passion for konditorfaget er Blomsterberg også kendt som en nærværende fortæller, og publikum kan se frem til et underholdende og energisk foredrag, hvor hun deler ud direkte fra hjertet.

Mangler du en adventsgave eller har du bare brug for en god anledning til at invitere venner og familie ud, er foredraget et rigtigt godt bud på en aften, hvor råhygge og julestemning er i højsædet.

Hvad: Kickstart julen med Mette Blomsterberg

Hvor: Scandic Sluseholmen

Hvornår: D. 17. december 19.00-21.00

Køb billetter til arrangementet hos Tikko lige her.

KONKURRENCE

Vind 2 billetter til foredraget 17. december
Like opslaget lagt på MigOgKbhs Facebook-side mandag kl. 20.10
Skriv hvem du vil have med

Vi trækker en vinder på onsdag d. 30. oktober