ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Naturvin og gratis pizzaslices: Meyers inviterer til stor åbningsfest i nyt bageri

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Efter flere måneders lukketid og en større renovering åbnede Meyers Bageri på Gammel Kongevej i august på ny med bagværk, konditorkager og velsmagende morgen- og frokostretter med udgangspunkt i kornet. 

Efter de indledende tre måneder er bageriet nu klar til at invitere aftengæster indenfor til sæsonnære surdejspizzaer, snacks og velvalgte vine fra naboen. 

Dørene slås op med en stor åbningsfest med gratis pizzaslices og 50 % på pizzakortet torsdag d. 3. november.

Musik i gaden

Alle er inviteret, når det fjerde og seneste Meyers Bageri på Gammel Kongevej udvider sortimentet af bagværk, wienerbrød, kager og frokostretter med en aftenmenu. 

Det markeres med gratis pizzaslices fra kl. 17-18, musik i gaden, kornværksted for børn, æbletoddy til de voksne og 50 % på pizzakortet hele aftenen. 

Åbningen markerer samtidig Meyers Bageri på Gammel Kongevej som det nye moderskib for de samlede bageaktiviteter, hvor der vil blive eksperimenteret med alternative kornsorter og udviklet helt nye typer brød og kager, som senere vil kunne sættes i værk i de andre bagerier, på bagekurser og i bagebøge.

Når bageriet for alvor folder vingerne ud bliver det med et fagligt stærkt hold bestående af både danske og internationale profiler, der vil løfte ambitionerne for det nye bageri. 

Aftenmenuen vil bestå af pizzaer, hvoraf der både vil være velkendte klassikere og flere grønne varianter, som kan tages med hjem eller nydes i bageriet suppleret med snacks i form af charcuteri, grønt og oste og desserter fra konditoriet i kælderen på matriklen.

Foto PR

”Jeg glæder mig til at vise vores gæster, at bageriet nu også er et sted, hvor man kan spise til aften. 

Pizzaerne bliver lette, grønne og nordiske. Vi kommer til at gå efter simple smagskombinationer, der supplerer hinanden godt. Det bliver ukompliceret mad, hvor råvarerne står rent frem med lige dele genkendelige smage og nye påfund,” siger chef for Meyers Bageri, Vibeke Kjærgaard.

Åbningstiderne vil være fra klokken 7 til 22 alle ugens dage.

Ny vinbar i nabolokalerne

Mens Bageriet på Gammel Kongevej har holdt åbent de sidste måneder, har nabolokalet også fået nye beboere. 

Her er vinbaren Botti flyttet ind med et bredt udvalg af både ufiltereret naturvin og mere klassiske druer fra det meste af verden anført af vennerne Bo Bratlann, Stefan Jensen og Nicolaj Køster.

Foto PR

Det har givet anledning til et helt nyt samarbejde om mad og vin, hvor Botti og Meyers Bageri som et lokalt kollektiv vil dele køkken og vinflasker. 

Vinbaren Botti vil drives som en selvstændig forretning, men gæsterne vil kunne supplere et godt glas i vinbaren hos Botti med barsnacks og simple serveringer fra køkkenet hos Meyers Bageri, ligesom pizzaerne i bageriet kan nydes med et godt glas vin fra Botti.

På længere sigt vil lokalerne også kunne huse fælles vinsmagninger og andre events, hvor maden, brødet og de gode vine vil være omdrejningspunkt.

På åbningsdagen vil Botti og co. skænke op af spændende naturvine, som kan smages eller købes med hjem til gode priser.

Hvad: Gratis pizzaslices
Hvor: Gl. Kongevej 107, 1850 Frederiksberg
Hvornår: Torsdag d. 3. november 2022 fra kl. 17-18

Del artikel