MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Live musik, banko og comedy: Meyers arrangerer Verdens Bedste Skovtur nord for KBH

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Sidste sommer blev den smukke A.P. Møller-grund ved Udsholt Strand nær Rågeleje forvandlet til ”Verdens Bedste Skovtur” med et udendørs kulturhus, food-trucken, Lille Meyer, og et par træfyrede pizzaovne som omdrejningspunkt for samværet.

På lørdag d. 10. juli 2021 vender cirkusset tilbage og fortsætter indtil d. 25. juli.

Adgang og det meste underholdning er gratis, og her er åbent alle dage fra kl. 8.30-21 i perioden.

Foto PR

Picnic mellem skovbryn og strandkant

Ligesom sidste år inviteres lokale kræfter til at bidrage med aktiviteter for børn og voksne, når Verdens Bedste Skovtur indtager det kystnæste skovbryn nær Udsholt Strand i Nordsjælland.

”Vi er meget taknemmelige for, at vi atter får mulighed for at invitere til skovtur på en af Danmarks smukkeste steder,” siger Claus Meyer.

Glæd dig til bagværk frisk fra ovnen, saft og kaffe på kanden til de morgenfriske og sandwiches og sprøde pizza’er til de frokostsultne.

”Sidste år opstod idéen og samarbejdet omkring Verdens Bedste Skovtur som en reaktion på, at mange danskere pludselig måtte aflyse deres festivaldeltagelse eller sommerferie udenlands og i stedet stillede sig selv spørgsmålet: Hvad skal vi lave?” fortæller Visit Nordsjællands markedsføringschef, Jesper Bækgaard.

”Selv om situationen er en anden i år, hvor landet langsomt er ved at vende tilbage til normale tilstande, så er Verdens Bedste Skovtur stadig et unikt og attraktivt tilbud, som kan samle sommerhusgæster fra hele den sjællandske nordkyst, men hvor alle andre også er velkomne.”

I perioden kan I se frem til at deltage i sjove aktiviteter som forskellige talks, yoga, løb, banko, comedy, live-musik, skak, bordtennis, sanketure og mange andet.

Blandt skovturens gæster finder man i år navne som Michael Bertelsen, teaterdirektør Jon Stephensen, professor Eske Willerslev, sanger Isam B., filosofiprofessor Vincent F. Hendricks og journalist Paula Larrain.

På madfronten kommer der besøg af Klaus Wittrup fra Gasoline Grill, og familien Vo stiller i hele skovtursperioden med en vietnamesisk suppestation fyldt med pho og sommerruller.

Verdens Bedste Skovtur vender tilbage på A.P. Møller-grunden ved Udsholt Strand nær Rågeleje. Foto PR

Lokalradio og en episk fodboldfest

En af de store nyheder i år er liveradioen, ”Radio Udsholt, Værtens Bedste Radio”.

Den bliver anført af Thomas Vibe, kendt fra programmet Vidundergrunden på P3, og sender hver dag live fra pladsen på FM-båndets kanal 99,0.

Til radio-sendefladen såvel som det øvrige aktivitetsprogram inviteres lokale kræfter til at byde ind med historier, idéer og events.

En helt særlig fodboldfest finder sted søndag 25. juli kl. 14 på Vejby Stadion, når Kikhavn BK og Rågeleje FF tørner sammen.

På holdkortet vil man ud over holdkaptajnerne kunne finde lokale sommerhusresidenter, herunder bl.a. Melvin Kakooza, Thomas Skov, Simon Koppel, Lucas Lynggaard, Malte Ebert, Martin Kongstad, Katrine Vejsgaard Veje og Martin Johannes Larsen.

Claus Meyer og Nikolaj Koppel agerer igen holdkaptajner, og programmet byder desuden på pausepoesi ved Thomas Skov og fælles nationalsang med tenor Jonathan Asmund Koppel i front.

Der er gratis adgang for alle til Vejby Stadion, og der vil være mulighed for at købe mad og drikke under kampen.

Hvad: Verdens Bedste Skovtur med Claus Meyer på Udsholt Strand i Nordsjælland
Hvor: A.P. Møller-grunden (parkeringspladsen), Fyrrestien 1A, 3230 Græsted
Hvornår: Til og med d. 25. juli 2021. Åbent alle dage fra kl. 8.30-21 i perioden
Hvordan: Du kan følge med i eventprogrammet, der løbende udvikler sig, på store skilte på pladsen og online lige her