MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Åbner i dag: Michelin-kok åbner nyt afslappet og koreansk spisested

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Lokalerne på Øster Farimagsgade 8, der tidligere husede Michelin-restauranten Clou, har fået ny ejer.

Men det bliver nok ikke en helt fjern overgang for de kendte lokaler.

Der flytter nemlig en ny Michelin-kok ind – bare under lidt mere afslappede forhold.

Kristian Baumann. Foto PR, Facebook

Væk fra fine dining

Det er helt præcist Kristian Baumann (Koan og tidl. 108), der flytter ind på Øster Farimagsgade.

Den nye restaurant, ved navn Juju, er et moderne koreansk spisested, og bliver noget lidt andet for den erfarne gourmetkok.

”Det bliver med mange af de samme smage som fra Koan men i en mere afslappet form,” fortæller Kristian Baumann om sin nye restaurant.

På Juju ligger priserne på de enkelte retter fra bare 65-250 kr., og hele menuen er opbygget som et meget delevenligt a la carte-kort.

”Lige siden vi åbnede Koan, har det egentlig altid været drømmen at åbne et ’casual’ sted som Juju. Vi har testet i flere måneder, og nu er vi her endelig.

Det bliver et sted, hvor I kan komme tre-fire venner og dele hele menuen, men du kan også bare komme og spise en enkelt ret til frokost,” forklarer Kristian Baumann.

Med på holdet har Kristian Baumann sin nye køkkenchef Youngjin Kim (tidl. Mielcke og Hurtigkarl), der på samme måde som Kristian Baumann nu tager et skridt i den modsatte retning af fine dining.

De to dygtige herrer er gået sammen om at kombinere de traditionelle smage fra deres koreanske ophav men med mere moderne og lokale ingredienser.

Det betyder bl.a. lækkerier som chicken wings, mandoo, nudler og andre gode sager på menuen, som vi slet ikke kan vente med at smage.

En ny retning

Jujus åbningstider bliver mandag til fredag både til frokost og aften.

Så – slet ikke åbent i weekenden, som ellers er det mest gængse i den københavnske restaurationsbranche.

”Det skal være sjovt for vores gæster, men det skal også være sjovt for vores ansatte at være her,” fortæller Kristian Baumann.

”Der er så mange gode steder, som man kan gå hen i weekenden – dem har vi ikke brug for at udfordre. Men ofte har jeg selv ledt efter et godt sted at spise om mandagen.”

Og kender man Kristian Baumanns madlavning ret, så får vi det altså nu.

Læs mere om Juju og book bord lige her.

Hvad: Juju
Hvor: Øster Farimagsgade 8, 2100 København Ø
Hvornår: Åbner mandag d. 25. juli. Herefter åbent mandag-fredag både til frokost og aften
Hvor meget: Priser fra 65 kr. pr ret
Hvordan: Læs mere og book bord her