MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Står bag kæmpe kæder i København: Michelin-kok åbner et nyt madkoncept

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Du kender formentlig deres burgere eller lækre, napolitanske pizzaer.

For henholdsvis Jagger og Otto Pizza er nogle af de største inden for hvert deres felt på den københavnske takeaway-scene.

Nu åbner teamet bag snart endnu et madkoncept i København.

Med inspiration fra medarbejdere

Siden 2016 har tidligere Michelin-kok Rasmus Oubæk og Christian Brandt sørget for saftige burgere under navnet Jagger.

Nogle år senere kom Otto Pizza til, og til marts gør de det igen.

Her åbner de nemlig Ritta på Vesterbrogade, som bliver et autentisk Rice & Curry koncept med retter fra bl.a. Nepal, Tibet, Indien og Bangladesh.

Foto PR

“Ligesom med Otto og Jagger har Rasmus Oubæk og Christian Brandt set et hul i markedet inden for netop denne madscene.

Nogle af vores kernemedarbejdere på Otto og Jagger, som har arbejdet hos os i mange år, kommer fra disse kulturer, og det er med inspiration fra dem, at vi har skabt en spændende og original menu med smæk på smagen,” fortæller PR & Marketing Manager, Anna Katrine Sibbersen, til MigogKbh.

Man vil både finde de klassiske takeaway favoritter som Chicken Korma og Butter Chicken på menuen, men også andre lidt mere særlige retter som for eksempel Biryani og Palak Paneer.

Det er endnu ukendt, hvor prisniveauet kommer til at ligge.

Hvad: Ritta
Hvor: Vesterbrogade 48, 1620 København V
Hvornår: Åbner til marts

Del artikel

Andre læser også