Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Michelin-kokke giver steakrestaurant asiatisk profil

Af Rasmus Kramer Schou
Foto: PR
Foto: PR

Der blæser nye asiatiske vinde ind over Nimb Bar’n’Grill.

De to kvindelige, thailandske kokke Nan K. Kortaisong og Thanyakarn Phureephatthakul har nemlig overtaget køkkenet, og har med det samme ændret en del i den gastronomiske profil for den kendte steakrestaurant i Nimb-huset lige over Hovedbanegården og med udsigt til Tivoli.

Læs også: Stime af nye steder: Kbh’s thai-konge åbner tre nye klasse-restauranter

Begge kokke har ret godt styr på de asiatiske smage, de har nemlig begge arbejdet på Michelin-restauranten Kiin Kiin.

”En bøfrestaurant er mest kendt for kun at servere bøffer, pomfritter og bearnaise, så for mig er det rigtig spændende at få lov til at vise, at grillmad kan løftes og præges i en interessant retning ved hjælp af de råvarer, jeg er vokset op med,” forklarer Nan K. Kortaisong og fortsætter:

Foto: PR

“Gæsterne kan forvente både elegante og intense smage af fiskesauce, lime, kokosnød, passionsfrugt, chili, citrongræs, koriander og meget mere.”

Læs også: Mange nyåbnede restauranter i København: Disse nye steder skal du kende

Det betyder med andre ord, at de lidt tungere og intense smage bliver løftet til det eksotiske asiatiske niveau og kunne f.eks. byde på stegt jomfruhummer med yam-dressing, bao med ribeye eller østers med bergamotte og grøn chili.

Foto: PR

”Grillmad er som udgangspunkt præget af intense smage fra den hårde stegning og røgen i forbindelse med tilberedningen, og her passer mange af de asiatiske smage rigtig godt til.”

Læs også: Så er den her: Risalamande isen

“Kødet kommer fortsat til at spille hovedrollen i restauranten, men udvalget bliver mere minimalistisk med endnu mere fokus på høj kvalitet. Det er alt det uden om – forretter, garniturer og desserter – der får et asiatisk præg,” forklarer executive chef på Nimb Bar’n’Grill, Rasmus Kirkegaard.

Læs også: Åbningstilbud til en 10’er: Populær pie-pusher åbner ny shop på Vesterbro

For at matche den ‘nye’ køkkenstil har selve indretningen også fået et asiatisk twist. Man kan nu nyde sin mad blandt planter og bambusdekorationer.

Hvad: Nimb Bar’n’Grill lancerer ny køkkenprofil
Hvor: Bernstorffsgade 5

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Vi lover, det er godt.
Altid nyt på Facebook. Lækre billeder på vores Instagram.

Foto: PR

Del artikel

Andre læser også