ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Oplagt til vennegruppen: Michelin-trænede kokke står bag byens mest geniale takeaway

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Luk øjnene og forestil dig situationen:

Du sidder sammen med vennegruppen en fredag aften, og I skal have lidt at spise.

Men hvor bliver otte personer enige om at bestille mad fra?

Du kender helt sikkert kaosscenariet, men det findes der faktisk en løsning på.

Hos en af byens mest fremadstormende takeaway-steder kan du nemlig bestille mad fra hele fem forskellige madkoncepter – i én ordre.

På menukortet finder du premium oksekødsburgere fra Marben, friteret velfærdskylling fra Hen & Chicks, japanske bowls fra Kama Kura og deres nyeste skud på stammen; sprøde italienske pizzaer fra Siena.

Foto PR

En virtuel food court

Der er meget god takeaway i København, men hos Hubb Kitchens er de klar til at tage kampen op imod de helt store.

Og så foregår det endda på en meget mere bekvemmelig måde.

Finder du Hubb Kitchens på Wolt er der hele fem forskellige madkoncepter at vælge imellem: Marben (burgere), Hen & Chicks (fried chicken), Kama Kura (japansk street food), Sergio (mexicansk) og Siena (pizza).

Ordren lægger du samme sted, og jeres mad kommer på samme tid. Så kan I spise og have det hyggeligt sammen.

Forestil dig Torvehallerne eller Broens Gadekøkken, men hvor du bestiller online og får det hele leveret samlet.

Ret genialt, hvis vi selv skal sige det.

Foto PR

Hubb Kitchens har udelukkende fokus på takeaway.

Retterne er udviklet særligt til takeaway, så fritterne stadig er sprøde og burgeren varm, når maden kommer frem.

Altså har de hverken borde eller tjenere, der serverer indenfor men kun et køkken, der tager imod bestillinger, som kommer online fra fx. Wolt eller deres egen app.

Du behøver derfor heller ikke være bekymret for, om der går lang tid, før de laver din mad eller om din ordre bliver glemt – de venter faktisk kun på, at du bestiller.

I gennemsnit tager det ca. 20 minutter at få sin mad leveret til døren, fra du har bestilt hos Hubb.

Skal konkurrere med de bedste

Bag Hubb Kitchens står der en håndfuld seje, unge gutter, der drømmer om at ændre takeaway-branchen.

Med god mad lavet fra bunden og gæsten som førsteprioritet.

Hubb Kitchens er udviklet af Alexander Chalmer, Gustav Røssberg og Theodor Rugholm sammen med de to Michelin-trænede kokke, Kasper Johansen og William Faber.

Foto PR

De har begge to erfaring fra en lang række Michelin-restauranter i både ind- og udland, men nu bruger de deres kompetencer i storkøkkenet, hvor de hver dag tester og udvikler nye opskrifter til københavnerne.

”Vi vil gerne være med til at udvikle noget, der er anderledes og virkelig godt. 

Egentlig går vi jo lidt imod strømmen, når vi samler så meget forskelligt under ét tag. Men det er jo også det, der gør det spændende,” fortæller de to.

”Vi har testet og testet for at lave nogle virkelig gode opskrifter, der kan konkurrere med alle de bedste steder i København, og som også kan klare transporten. Det er vigtigt for os, at maden altid sidder lige i skabet hver gang, du bestiller,” forklarer Kasper og William.

Og noget tyder på, at det virker.

For hos Hubb Kitchens har de en meget høj grad af tilbagevendende kunder, og det er jo egentlig det største kompliment man kan få som kok.

Læs mere om Hubb Kitchens og bestil LIGE HER.

Del artikel