Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Midt i en Corona-krise: Umut åbner nyt favoritkoncept med limited edition retter

Af Rasmus Kramer Schou
Friteret kylling i tempuradej fra GongGong PR Foto
Friteret kylling i tempuradej fra GongGong PR Foto

Umut og Frank har aldrig kørt restauranter helt som de andre. Det har gjort Guldkroen og Guldgrillen til kultrestauranter.

Og lige her midt i den største restaurantkrise, hvor alle kæmper for at holde skindet på næsen, hvad gør de to tosser så?

De søsætter såmænd et helt nyt koncept.

Læs også: CORONA-GUIDE: De her lokale restauranter tilbyder nu takeaway

Umut og Frank fra Guldkroen PR foto

Erklærede idioter
“Man er nok en idiot, hvis man vælger at teste et koncept af i disse tider,” fortæller de fra deres karantæne.

“Men har man en ide, som æder én op indefra, som skal afprøves, så det netop nu man kan se, om den er holdbar eller ej.”

Så nu åbner de altså for deres nyeste koncept. Det hedder Gonggong.

Og det hele er meget limited time only.

Læs også: Weekendfråderen: Smørbøffen er takeaway og til under halv pris

3 måneder til udsolgt
Gonggong kommer nemlig kun til at eksistere på nettet i de næste 3 måneder, med levering direkte til din egen stue.

“Vores koncept er ret enkelt: Vi har 3 forskellige asiatiske retter, som vi elsker at spise selv. De 3 retter laves friskt fra bunden hver dag så vi har til 200 portioner dagligt i alt. Når der er udsolgt, er der udsolgt, og dagen efter starter vi forfra med at kokkerere igen.”

Læs også: Så er der fredagsbar online: Bartendere laver online cocktail kursus

Friteret kylling i tempuradej fra GongGong PR Foto

Asian sensation
De tre retter Umut og Frank har udvalgt er:

GENERAL TSO’S CHICKEN Friteret kylling i tempuradej vendt i vores hemmelige sweet spicy sauce tilsmagt med ingefær og toppet med frisk chili, koriander og forårsløg
BUTTERCHICKEN Indiens største eksportsucces og den klart mest populære ret fra landet med de hellige køer.
PANANG CHICKEN Thailands mest cremede og lækre risret – der, som de siger, “er ligeså god som en thai massage med happy ending.”

Priserne er er selvfølgelig ‘Special price 4 U’ med 95,- for en normal portion og 125,- hvis man går LARGE.

Gonggong begynder med levering d. 27. marts kl. 17:00 og vil levere fra onsdag til søndag fra kl. 17:00 til 20:00 via Wolt.

Hvis konceptet holder, er det umut og Franks plan at åbne den rigtige Gonggong restaurant engang når Corona er blæst over.

Læs også: Gør sure tider lidt sødere: Nu kan du få leveret dine Nutella-pandekager derhjemme

Hvad: Gonggong
Hvor: På nettet via Wolt
Hvornår: Levering fra onsdag til søndag fra kl. 17:00 til 20:00 via WOLT.
Hvor meget: 95,- for en normal portion og 125,- for en stor portion
Hvordan: Læs mere lige her – og bestil maden lige her

Èt like på MigOgKbh’s Facebook og du er altid opdateret om Kbh.

Del artikel

Andre læser også