MigOgKbh med Christopher: Fra simpel brunch til sindssygt på Søllerød Kro

Skrevet af: Rasmus Kramer Schou
Christopher PR Foto
Christopher PR Foto

Lørdag den 7. september 2019 kommer der for alvor gang i den, når The Voice ’19 indtager Tivoli med de hotteste artister og det vildeste show.

Christopher optræder blandt andet, og MigOgKbh satte os ned ved poolen på Nimb Rooftop til præsentationen for at høre lidt om hans forhold til mad og København.

Læs også: Store navne afsløret: Så er plakaten klar til The Voice’19 i Tivoli

Hvor spiste du sidst:
Altså jeg har lige spist hjemme i mit køkken, hvor jeg lavede en vild tunsalat.

Der blev virkelig kræset om den. Jeg synes faktisk, det er ret sjovt at stå i køkkenet, og den fik bare fuld gas i dag med masser af kærlighed i.

Der var det hele i, som der skulle være, plus rød pesto. Det er mit lille hemmelige trick.

Men sidst jeg spiste ude i København, var lige hvor jeg bor – på Christianshavn. Vi har den hyggeligste restaurant, Parterre. Der fik vi brunch.

Det er ikke noget overdådigt, men det er bare rigtig godt. Simpelt er tit rigtig godt. Gode råvarer, lækker smag, og så ligger det jo ret tæt på.

Læs også: Luksusguide: Her får du den bedste brunch i København

PR-foto fra The Voice 2018

Hvor i København vil du rigtig gerne spise?
Jeg bliver nok nødt til at sige Noma. Der har jeg sgu ikke været forbi endnu. Det er næsten lidt pinligt som københavner.

Altså verdens bedste restaurant ligger i baghaven, og jeg har ikke engang været derovre.

Jeg har en ven, som var der for nylig, og han var helt vild med det. Det lød godt nok også sindssygt interessant. Jeg tror bare, de har så meget tjek på det derude. Den må i kalenderen.

Ellers har jeg faktisk prøvet en del af de kendte Michelinrestauranter herhjemme som Geranium, Era Ora og Søllerød.

Faktisk har jeg haft et par lidt flade michelinoplevelser, jeg ved ikke helt hvorfor. Måske er det forventningerne. Eller måske bliver det hele lidt for teateragtigt og opstillet.

Nu var jeg selvfølgelig også på Geranium, da de ‘kun’ havde to stjerner. Der er nok derfor, haha. J

eg må tilbage og prøve nu, hvor de har tre.

Era Ora var faktisk vildt vildt godt. Selvom jeg slet ikke fattede, hvordan man udtalte det.

Jeg troede, det hed Aurora, indtil jeg så navnet på skrift. Men altså virkelig lækker italiensk gourmetmad med gaspedalen helt i bund.

Èt like på MigOgKbh’s Facebook og du er altid opdateret om Kbh.

Søllerød Kro var faktisk også siiiindsyg godt. Det smagte SÅ vildt. Det var bare BUM, når maden kom ind i munden.

Der var betjeningen helt nede på jorden, faktisk vild hyggelig og afslappet.

De har sådan en lidt rund type, ikke så høj, men han har bare styr på sine gæster, når han tuller rundt. Så snakker man lidt, så spiser man lidt.

Så kommer kokken lige ud og river en hel trøffel over tallerknen, ikke. Duften, jamen altså.

Alle retterne derude smagte bare fra en anden verden. Og så de vine, de hældte op. Ej, nu bliver jeg helt sulten igen.

Godt jeg har tunsalat derhjemme. Selvom det sgu ikke helt er det samme.

Læs også: Vores bud på toppen: Her er Københavns bedste gourmetrestauranter

Har du nogensinde lavet noget dumt i København?
Ja for pokker, masser. Jeg kommer til at tænke på en situation sidste år.

Der blev min lillebror student fra Korsvejens Skole i Kastrup, og det fejrede vi selvfølgelig en del.

Vi blev faktisk rimelig fulde, og på et tidspunkt tænker vi, at det er da verdens bedste idé at gå ud på taget og danse. Så det gør vi.

Men skal jo ikke være geni for at gennemskue, at det nok bare var verdens dårligste idé.

Hvorfor er det, at man altid får de ‘bedste’ idéer, når man er mest fuld. Det kunne sagtens være gået galt, og jeg tør slet ikke tænke på, hvad det kunne være sket.

Læs også: MigOgKbh med Hr. Skæg: ‘Jeg hang på toppen af Vor Frelser Kirke med bukserne nede om anklerne’