Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

MigogKbh møder: Christina Barré om byens bedste curry og en stædig blotter

Af Kaspar Mørk Arianto
Foto: @christinabarre på Instagram
Foto: @christinabarre på Instagram

Christina Barré, 28 år, ejer og agent hos Confetti CPH, som repræsenterer fire af Danmarks største livsstils-influencere: Cana Buttenschøn, Mette Marie Lei lange, Christina Dueholm og Cecilie Falgren Rubini aka. ’Sneglcille’.

I taler med mig fordi…
Jeg bruger en usund andel af min månedsløn på at spise, opleve og nyde København. Hvis ikke mit forbrug på restaurantbesøg, oplevelser og byture var så højt, ville jeg kunne shoppe og rejse dobbelt så meget.

Men det er noget, jeg vælger at prioritere højt, for det gør mig glad at spise mig mæt og drikke mig fuld med mennesker, jeg holder af.

Og så elsker jeg at gå på date med min kæreste – hvor det kan sjældent blive skørt og åndsvagt nok.

Mig og København har det…
Som det der ægtepar, der mødte hinanden i folkeskolen og netop har haft kobberbryllup. Før den digitale tidsalder. Dengang man mødtes og konverserede. Stod sammen i tykt og tyndt. Sådan har jeg det med København.

Særligt er jeg vild med, at byen er så fuld af historie i form af bygninger, monumenter, gamle hoteller og restauranter. Man kan bruge København som en levende museum.

Så alt i alt elsker vi hinanden ubetinget!

Eller… altså… det eneste, jeg ikke bryder mig om, er vejret, men det kan man jo ikke gøre så meget ved.

Der er bare noget helt særligt ved København om sommeren, når solen skinner og folk er ude i byens gader og parker.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Kulturel 🕸 #louisianamuseum

Et opslag delt af Christina Barré (@christinabarre) den

Læs også: Anders Hemmingsen om en tidslomme på Amager og egne testikler i creme

Hvis jeg havde frit valg, ville jeg bo…
Jeg elsker Vesterbro hvor jeg pt. er bosat på Halmtorvet med min kæreste, Christian, (direktør for Sliders-burgerrestauranterne, red.) Vesterbro har en lokal charme og en bred diversitet af mennesker.

Men jeg er også helt forelsket i søerne. De udstråler en form for ro midt i kaosset, som en rigtig storby skal have.

Dem gad jeg godt nyde synet af, når jeg drikker min vanlige morgenkaffe, og det skulle helst være lige omkring Dronning Louises Bro.

Mest af alt, fordi det er et godt eksempel på et sted, hvor folk virkelig nyder byen, hygger sig, taler sammen og slapper af.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

😍😍😍

Et opslag delt af Christina Barré (@christinabarre) den

Sidst jeg var ude at spise var jeg på…
Karma Sushi i Kødbyen. De har den vildeste trøffelcarppacio med jomfruhummer, som vi indtog inden en ’Tove Styrke’-koncert i Vega.

Men den seneste uge har også budt på julemad i Grøften i Tivoli og byens bedste panang-curry hos Lolly.

Lolly er en klar anbefaling værd: Det er en blanding af traditionel thaimad, cocktails, party vibes og høj musik i Rådhusstræde.

Jeg tør godt kalde det Københavns nye in-sted, og du skal altså huske at bestille den der panang med mørt oksekød, friske grøntsager og sauce, der bliver hældt ud over det hele ved bordet. Så godt!

Læs også: Lolly er et besøg værd: Kendt kok rammer bulls-eye med ny thai’er

 Næste gang jeg skal ud at spise, vil jeg prøve…
Jeg har altid en lang liste af restauranter og takeaway-steder jeg gerne vil prøve. Der er ikke noget bedre end en ny mad-oplevelse.

De fem nyeste, jeg har tilføjet på min to-do liste er:

Marv og Ben i Snaregade: Fordi så mange af mine venner og kollegaer har anbefalet den. Jeg gemmer den til en særlig fejring.

Pompette i Møllegade: Fordi jeg er røget i deres Instagramfælde. De har en lyserød burrata, som jeg har vilde drømme om.

PMY bag det Kongelige teater: Fordi det lyder så anderledes med venezuelansk, peruviansk og mexicansk mad i skøn sammenblanding. Og så har de vist en 4-retters menu til en ret fair pris.

RamenToBiiru på Enghavevej: Fordi min kæreste og jeg bare er helt tossede med ramen og render byen rundt efter den bedste af slagsen. Det skyldes måske, at det er så koldt lige nu, og at suppe er den perfekte sjælevarmer.

The Caribbean Housewife i Skydebanegade: En lille bitte takeaway, som har slået benene væk under mig på Instagram med farveeksplosioner, en syngende indehaver med knaldrøde læber og et løfte om gedigen soul food. Der skal jeg altså ned!


Læs også: De 10 bedste burgersteder i København

Hvis jeg går en tur i København, elsker jeg at gå…
Jeg elsker gåturen fra Vesterbro henover Fisketorvet, videre igennem Islands Brygge til Amager Strandpark. Den er så smuk og kringlet. 

Kan dog ikke anbefales i en sen nattetime – der har jeg hørt for meget ”Mørkeland” true-crime podcast til ikke at blive kørt helt ud ad en tangent.

Min mærkeligste oplevelse i København var…
Det må næsten være for 6 år siden, hvor jeg havde taget min lillesøster under armen på hendes 18-års fødselsdag. Hun skulle ind og have sin første tatovering og turen gik derfor imod Istedgade.

På vej fra provinsen til hovedstaden mødte vi en meget stædig blotter i toget, og min kære lillesøster var skræmt fra vid og sans. Der gik lidt tid, inden hun besøgte sin storesøster i indre by igen, haha.

Men hun fik da tatoveringen, som faktisk er en søskendetatovering, der hænger sammen med en, jeg selv har. Sidenhen har vi endda fået overtalt min mor til at hoppe med på vognen, så der nu er tale om en familietatovering.

Hvis jeg skal nævne tre ting i København, du ikke må gå glip af, bliver det…

Vores mange brune værtshuse og historiske bodegaer.

Christian og jeg lavede sidste år en ”Bodega-safari” hvor vi besøgte de 10 mest legendariske værthuse og smagte nye øl hvert sted. Det var virkelig hyggeligt, og vi mødte en masse spændende og alsidige mennesker undervejs.

Vi blev så fulde, at vi måtte parkere vores Christianiacykel på halvvejen.

En aften i det hemmelige karaokerum på Sliders Vesterbro.

Det er den perfekte party-starter eller opvarmning inden en bytur. Røde slangeskindssofaer, LP’er i loftet og guldøl på kande.

Rummet er lige åbnet her i december, og man skal vises ned i kælderen og igennem en bankboks for at finde det. Men man kan booke adgang til sig selv og vennerne ved at kontakte restauranten.

Udforsk København på vores mange kanaler. Det kan foregå i en Go Boat, med kajak, paddle board, kanalrundfart eller med Havnebus. Det er smadder hyggeligt og skaber et godt overblik over byens mange oaser.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Lazer bæver ⚡️⚡️⚡️

Et opslag delt af Christina Barré (@christinabarre) den

Læs også: Kunstfotograf og DJ ‘Flip’ guider til sit København

 Hvis jeg skulle vise essensen af København i en Insta-post, skulle det være…
Jeg syntes faktisk København er en virkelig ”gram”-by. Tag bare de farvede huse i Nyhavn, Marmorkirken og kanalerne.

Men skal man indkapsle København i et instagrambillede, gælder det jo om at fange ”noget hyggeligt”. Som f.eks. mennesker der sidder ved en udeservering en kold vinterdag og drikker gløgg omslynget i tæpper.

Hvis man er mere nysgerrig på mit København, kan man jo med fordel følge med mig ud på eventyr på Instagram via @christinabarre.

Del artikel

Andre læser også