MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Nudler og fadøl: Mikkeller åbner tre nye ramen-restauranter

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: PR
Foto: PR

Spørger man Mikkeller, er dampende nudler og iskolde fadøl et “match made in heaven”, og meget tyder på, at københavnerne er enige.

Ramen to Bíiru, som Mikkeller står bag, slog dørene op på Nørrebro for godt fem år siden, og siden da er populariteten vokset, og yderligere tre restauranter er kommet til. De ligger på henholdsvis Vesterbro, Østerbro og Frederiksberg.

Nu kan både danskere og svenskere glæde sig over, at Mikkeller er på vej med endnu mere øl og endnu flere nudler, for snart åbner tre ramen-restauranter mere.

De kommer til at ligge i Valby, Københavns Lufthavn og Malmø.

Ramt af coronakrisen

Coronakrisen har det seneste år gjort, at Mikkeller har måttet lukke flere steder, og derfor satser man nu på koncepter, som københavnerne allerede kender og holder af.

“Det er klart, at pandemien har sat sine tydelige spor i virksomheden, og netop derfor giver det ekstra god mening for os at satse på koncepter, som vi er sikre på er gangbare, hvor vi før turde satse mere på helt nye projekter,”siger Mikkel Bjergsø, grundlægger af og Kreativ Direktør i Mikkeller.

“Samtidig elsker vi Ramen to Bíiru, og det gør københavnerne tilsyneladende også, derfor vil gerne dele det med mange flere,” tilføjer han.

Gratis øl og nudler

Restauranten i Valby slår allerede dørene op for take away på fredag 5. marts, og her fejres åbningen på corona-venlig vis med gratis øl og nudler udendørs.

Planen er, at restauranterne i lufthavnen og Malmø åbner i løbet af det sene forår og sommeren.

Når Mikkeller vælger at rykke over sundet, skyldes det, at svenskerne har vist stor interesse for virksomheden.

Mikkeller har over et par somre drevet pop-up-bar i Folkets Park i Malmø og videreført konceptet som Ølhal i Moriskan. Ramen to Bíiru Malmø kommer til at ligge på Möllevångstorget.

“Vi har oplevet stor interesse for Mikkeller i Malmø, som desuden er en virkelig hyggelig by, og så fandt vi en fantastisk location, som passede perfekt til en Ramen to Bíiru,” fortæller Jacob Gram Alsing, Driftsleder i Mikkeller.

I lufthavnen kommer Ramen to Bíiru til at ligge i Terminal 2.

Hvad: Ramen to Bíiru
Hvor: Valby, Københavns Lufthavn og Malmø
Hvornår: Åbner i Valby 5. marts og i lufthavnen samt Malmø i løbet af forår/sommer 2021

Del artikel

Andre læser også