MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Øl i stride strømme: Kæmpe ølfest i Øksnehallen vender tilbage

Af Mathilde Mågård Hansen & Mathilde Mågård Hansen
MBCC PR Foto
MBCC PR Foto

Gør dig klar til årets bedste ølfest.

Det sker, når Mikkeller Beer Celebration Copenhagen indtager Øksnehallen på Vesterbro fredag den 5. maj og lørdag den 6. maj 2023.

Her kan du glæde dig til tonsvis god øl fra bryggerier over hele verden.

Billetterne er netop sat til salg.

Bryggernes yndlingsfest

Gør svælget klar for mange dygtige bryggerier har meldt deres ankomst, hvilket gør festivalen til en af verdens mest anerkendte.

Diversiteten blandt bryggerierne på Mikkeller Beer Celebrations Copenhagens deltagerliste er fantastisk for at sige det mildt, så der skal nok være noget for enhver smag.

Foto PR

“Festivalen er blevet mange af bryggeriernes yndlingsfestival, hvilket ikke kan undgå at smitte af på hele stemningen til selve festivalen,” fortalte Mikkel Borg Bjergsø, Mikkellers grundlægger og CEO, tilbage i 2019.

“Det er en fest med en fantastisk positiv stemning, og udover det, er det også en intern konkurrence mellem bryggerne om at skille sig ud fra mængden og lave helt eksklusive bryg til netop denne begivenhed.”

Han har fra festivalens spæde start tilbage i 2012 lagt vægt på, at hovedkræfterne bag hvert enkelt bryggeri personligt møder op på festivalen og ikke blot sender en repræsentant.

“Det har hurtigt løst sig selv, fordi festivalen har fået et meget positivt ry i craft beer verdenen. Vi er i Mikkeller selv nødt til at prioritere benhårdt, når vi hvert år bliver inviteret til et hav af festivaler rundt omkring i verden.

Men MBCC er en af de festivaler, som bryggerne rent faktisk selv gerne vil med til. Det er blevet årets mest prestigefyldte øl-event”.

Foto PR

Al den øl du kan drikke i 4 timer

Billetterne fungerer sådan, at du for minimum 495 kr. køber dig adgang til festivalen i fire timer, hvor du bliver udstyret med et smageglas.

Prisen varierer alt efter hvilket timeslot, du vælger.

Herefter kan du så smage på al den øl, som du overhovedet kan drikke.

Er en enkelt dag ikke nok, så kan du også købe et fuldt pas til festivalens begge dage for 2.045 kr. eller en særlig VIP-billet.

Læs mere og køb billet lige her.

Hvad: Mikkeller Beer Celebration Copenhagen 2022
Hvor: Øksnehallen, Halmtorvet 11, Vesterbro
Hvornår: Fredag den 5. maj og lørdag den 6. maj 2023

Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram

Del artikel

Andre læser også