ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

80 millioner: Dansk milliardær sætter tre villaer til salg nord for København

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: Elbæks Ejendomsmægler
Foto: Elbæks Ejendomsmægler

Et prisskilt på 80 millioner kroner er ikke hverdagskost på det danske boligmarked, men det er netop et beløb i den størrelsesorden, en køber skal kunne betale for at blive ejer af den dyreste villa, der lige nu er til salg i Danmark.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Ikke bare den høje pris skiller sig ud fra det normale marked, hvor et beløb i den prisklasse ville kunne købe omkring 25 gennemsnitlige huse, hvad du får for det beløb er også noget udover det sædvanlige:

For den astronomiske udbudspris får man nemlig ikke bare én men tre separate boliger, der ligger på 5,7 hektar jord i landlige omgivelser udenfor Hørsholm i Nordsjælland.

Hovedhuset ligger på Stumpedyssevej 13 og er en luksuriøs villa på 318 kvadratmeter, som ifølge salgsmaterialet hos liebhavermægleren Elbæks Ejendomsmægler er opført i 2009. Til hjemmet hører også en tennisbane og en opvarmet swimmingpool.

De to andre ejendomme i udbuddet ligger på samme vej i nummer 15 og 17; her er der yderligere små 190 kvadratmeter bolig at hente i hver – og som altså alle sælges samlet for 79,5 millioner kroner.

En af landets rigeste

Ligesom prisen og selve ejendommen skiller sig ud fra mængden, er sælgeren heller ikke Hr. hvem som helst. Det er nemlig milliardæren og forretningsmanden René Sindlev, hvis formue blandt andet stammer fra den amerikanske afdeling af smykkefirmaet Pandora, som han var med til at bygge op og var medejer af i en årrække.

Sindlev købte den første ejendom på Stumpedyssevej 13 i 2008. Dengang lød prisen på 17 millioner kroner – men det var også et noget andet hus, der lå på grunden. Et hus som er om- og udbygget under milliardærens ejerskab. Efterfølgende er de to øvrige ejendomme købt til gennem Sindlevs Holding-selskab.

I alt rummer de tre villaer næsten 700 kvadratmeter bolig, og regner man det usædvanlige udbud til de små 80 millioner kroner om til en kvadratmeterpris, betyder det, at en køber skal være klar til at betale 115.000 kroner pr. styk. Det er et solidt stykke over de kvadratmeterpriser, som villaerne normalt bliver udbudt til salg for i Hørsholm Kommune:

Ifølge Boliga.dks data udbydes villaerne i den nordsjællandske kommune nemlig til salg med en gennemsnitlig kvadratmeterpris, der pr. 1.september 2021 lød på 51.150 kroner.

For øjeblikket er der kun én ejendom til salg på hele det offentlige marked, der er udbudt dyrere end villa-samlingen på Stumpedyssevej. Her er der tale om en landejendom i Faaborg med 247 hektar jord, som er til salg for 80 millioner kroner.

Se det vilde villaudbud her 

Del artikel