Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mobile trapper til ethvert projekt

Af Annoncør

Er I i industrien, hvor det nogle gange kan være praktisk med adgang til de højere luftlag? Med mobile trapper giver I jer selv en fleksibel løsning, hvor det kan give mening at få adgang til stilladser, platforme eller arbejdsområder over jorden, hvor det er rart at have en god og stabil platform at stå på. Der findes flere forskellige typer af mobile trapper, så det er en fordel at få defineret, hvad I faktisk har behov for.

Først og fremmest er noget af det, der skal være styr på, når man arbejder i højden og har brug for trapper, at sikkerheden er i orden. Derfor har trapperne da også både gelænder og en stabil platform, man kan stå på. Det er vigtigt, at trappen kan fastlåses i en position, så den bliver stående på samme sted, når først man er gået op på den for at arbejde – så risikerer man ikke ulykker på den baggrund.

Find de rette trapper og stilladser

Der er mange forskellige tidspunkter, hvor mobile trapper kan give mening. En ting er, at det kan fungere i industrien, men det kan ligeledes være i byggebranchen. Her er der dog ofte tale om tilfælde, hvor der er brug for endnu større muligheder for fleksibelt arbejde i forskellige niveauer. Hvis I har med stilladsarbejde at gøre, ved I også, hvor mange sikkerhedsanordninger og procedurer, der skal gennemgås. Det samme gælder i udgangspunktet for mobile trapper.

Derfor kan det også være en fordel at finde en forhandler, der har med begge dele at gøre. Så ved I, at det produkt, I får fat i, er af høj kvalitet og med fokus på alt fra sikkerhed til brugervenlighed, så I kan anvende det som et værktøj til at gøre arbejdsdagen lidt nemmere for dem, der har brug for denne type af redskaber til at udføre arbejdet.

Del artikel

Andre læser også