MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Montering af anhængertræk – Hvad koster det?

Af Annoncør

Der er utroligt mange biler der i dag ikke har et anhængertræk, men hvor bilejerne gerne vil have det alligevel. Derfor er der mange der for får fortaget montering af anhængertræk, og der er ingen tvivl om at det kan sikre at man undgår at skulle købe en helt ny bil fordi man mangler et anhængertræk, hvilket naturligvis i sig selv er en kæmpe fordel.

Hvad koster montering af anhængertræk?

Det er meget forskelligt hvad det koster at få monteret et anhængertræk på sin bil, men der er til gengæld også utroligt meget forskel på hvilke typer anhængertræk man får monteret. Derfor bør man altid sikre sig at man får en god kvalitet så man ikke ender med at miste sin trailer fordi anhængertrækket er gået i stykker på køreturen. Derudover så er der også forskel på hvor mange kilo et anhængertræk kan trække hvis det er påmonteret, og det er naturligvis også noget man bør sikre sig at man ved fra starten af, så man ikke ender med at ødelægge sit anhængertræk ved at læsse for meget på traileren. Hvis du vil vide hvor meget det koster at få monteret et anhængertræk, så kan du læse mere om montering af anhængertræk på monteringpris.dk her og få en ide om hvad det koster.

Kan alle biler få monteret et anhængertræk?

Langt de fleste biler kan få monteret et anhængertræk, men der er dog nogle af de helt små biler som ikke kan da de vejer for lidt og derfor ikke kan/må trække en trailer. Men hvis du har en større bil så kan stort set alle få monteret et anhængertræk. Det er dog vigtigt at du finder ud af om netop din bil rent faktisk må trække en trailer, for ellers så kan det godt være lidt spild af penge at få monteret et anhængertræk.