MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Snup en brunch inden afgang: Populær morgenmadscafé åbner i Københavns Lufthavn

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto The Union Kitchen Facebook
Foto The Union Kitchen Facebook

The Union Kitchen åbner i dag sin fjerde lokation i Danmark, når de slår dørene op for en helt ny café med morgenmad, brunch, kaffe, cocktails og et udvalg af populære retter.

Den velkendte brunch-darling åbnede i København i 2014, og nu kan besøgende i Københavns Lufthavn tilføje dette til listen over to-dos i shoppingområde på den anden side af sikkerhedskontrollen. 

Brunch, meatballs og Bloody Mary

Bag The Union Kitchen står britiske Paul Karkov Muldowney, der tidligere har haft succes med en række cocktailbarer i København, inden han startede The Union Kitchen. 

Paul så et hul i markedet for morgenmad og brunch, som hurtigt blev udvidet med meatballs på aftenmenuen.

Interessen er ikke mindre i dag, end den har været i de sidste ni år, og folk står stadig i kø for at få brunch, cocktails, burgere og meatballs. 

“Vi ønsker at fokusere på at skabe en stressfri og imødekommende oplevelse, hvor vi vil få alle til at føle sig velkomne selvom den tid, der er til rådighed i lufthavnen, er langt kortere end et gennemsnitligt restaurantbesøg. 

Ud over de velkendte retter som vores burgere, brunch og meatballs har vi til hensigt at fokusere på vores cocktail-menu, så hvis du har brug for en Bloody Mary med bacon eller en agurk-margarita med jalapeño, inden du går om bord, er du på det rette sted,” siger Paul Muldowney.

Foto PR

Kaffen kan også købes to-go, og den er, som man kender det fra The Union Kitchen – naturligvis tilsat kreativitet og skræddersyede budskaber, der er designet unikt til Københavns Lufthavn.

The Union Kitchen har åbent hver dag fra kl. 6.00 til 21.00 

Rejsen starter inden flyet letter

Åbningen af The Union Kitchen er en tilføjelse, som Københavns Lufthavn glæder sig meget til at præsentere deres gæster for: 

“Vi forsøger kontinuerligt at sammensætte et udvalg, der skaber oplevelser for de rejsende til og fra Københavns Lufthavn. Vi ønsker at skabe en lokal følelse fra det øjeblik, man træder ind i terminalerne. 

The Union Kitchens atmosfære og lækre retter er netop en sådan oplevelse, som vores kunder sætter pris på.

Vi glæder os til at kunne invitere de rejsende indenfor og smage fx den ikoniske brunch, som er en helt ny kategori hos os,” siger Michael Clausen, direktør for shoppingcentret i Københavns Lufthavn. 

Hvad: The Union Kitchen åbner ny café
Hvor: Københavns Lufthavn
Hvornår: Åbent hver dag fra kl. 6 til 21

Del artikel

Andre læser også