Mortensaften med hjælp fra Nimb: Nyd den lækre menu derhjemme

Skrevet af: Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

I en tid hvor vi måske gerne vil nyde nogle af vores måltider derhjemme, så er her en rigtig god mulighed.

Blandt flere af efterårets events har Nimb nemlig valgt at tilbyde deres kendte og lækre Mortensaften-menu som takeaway.

Derudover byder programmet hos Nimb Brasserie på Vildtaften og særlige søndagsmiddage, hvor køkkenchefen forkæler dig med nogle af de allerbedste retter.

Foto PR

Mortensaften – Nimb at Home

Glæd dig til en Mortensaften d. 10. november, hvor Nimb har gjort alle forberedelserne for dig.

Du blot skal hente, varme og anrette maden.

Nimb har gjort sig umage med at sammensætte en velsmagende efterårsmenu, og kun de bedste råvarer har fundet vej til tallerkenen som garanti for en ægte Nimb-oplevelse “at home”.

Menuen byder på kammuslinger med græskar, muslingesauce og sprødt til forret og den helt traditionelle til hovedret: Helstegt andesteg med brunede og hvide kartofler, brun sauce, ribsgelé, waldorfsalat og rødkål

Desserten står på mørk chokolade med kirsebær og appelsin, og prisen er 495 kr. per person.

Du kan allerede nu bestille menuen lige her.

Brasserie Nimb i Tivoli PR Foto

Flere særlige aftener i efteråret

Udover den lækre Mortensaftenmenu, som du kan tage med hjem, så har Nimb også planlagt flere særlige aftenener henover efteråret.

Torsdag d. 5. november kan du komme med til Vildtaften i Nimb Brasserie med snacks, tre udsøgte vildtserveringer og en lækkert dessert.

Aftenen fuldendes med en perfekt afstemt vinmenu sammensat af H.J. Hansen Vin.

Er du ikke til vildt kan du også komme til en smagfuld søndagsmiddag d. 8. eller 22. november, hvor køkkenchefen vil gøre sit bedste for at forkæle dine smagsløg.

Glæd dig til en aften i Nimb Brasserie med alle favoritterne lavet på sæsonens bedste råvarer.

Menuen består af forret og hovedret, der serveres som ”share food” til deling af hele bordet – og den byder bl.a. på koldrøget laks, Côte de Boeuf af dansk højreb, cremet fiskesuppe og Confit de Canard.

Prisen er 400 kr. pr. person inkl. velkomstdrink, 2-retters menu, vand og kaffe med sødt

Hvad: Efterårets events hos Nimb
Hvor: Bernstorffsgade 5, 1577 København V
Hvornår: Vildtaften d. 5. november, Mortensaftenmenu to-go d. 10. november og søndagsmiddage d. 8. og 22. november
Hvordan: Se alle events og køb billet lige her

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram