Mother og Andersen & Maillard går sammen om den perfekte takeaway pizza

Skrevet af: Rasmus Kramer Schou
Pizza fra Mother i Kødbyen PR Foto
Pizza fra Mother i Kødbyen PR Foto

To af København’s ledende ‘dej-eksperter’, Mother restaurant og Andersen & Maillard, teamer op i disse Coronatider for at lave den ultimative ‘boksvenlige’ takeaway pizza.

“Vi er tætte venner, der i et stykke tid gået med ideen om sammen at skabe den ultimative ‘boks- venlige’ takeaway pizza,” forklarer David Biffani fra Mother.

Læs også: CORONA-GUIDE: De her lokale restauranter tilbyder nu takeaway

MotherMaillard

Ny type dej
“Det kræver en ny type dej, der varm fungerer bedre i pizzaboksen idet, den holder på smagen længere og undgår udtørring.”

“Vi arbejder som altid med vores 17 år gamle surdej, dog kan I forvente en anden type pizza end den ‘klassiske’ mother stil, men med meget den samme velkendte runde smag.”

Mother i kødbyen vil servere den klassiske runde pizza, mens Andersen & Maillard i Nordhavn vil servere klassiske “roman style” slices.

Læs også: La Glace redder den søde tand: Kører Cake-away i påsken

MotherMaillard

De starter med følgende pizzaer:
Marinara
Margherita
Salami og røget Mozzarella
Prosciutto-rucola & pesto
Vegansk

“Vores pop-ups er også en måde hvorpå, vi kan holde hjulene kørende for vores kolleger, støtte vores leverandører, forhåbentligt langsomt gå tilbage til normale tilstande.”

Læs også: Gode nyheder: København får ny open-air biograf på taget af Cinemateket

 Hvad: Pizzapopups
Hvor: Mother restaurant in Kødbyen – Høkerboderne 9-15. Tel: 22 27 58 98
Andersen & Maillard in Nordhavn, Göteborg Plads 19. Tel: 42 68 21 50
Hvornår: Man kan bestille og afhente hver dag fra kl. 16- 22.00
Hvor meget: Pizza slices starter på 35kr og den dyreste hele pizza i Kødbyen koster 90kr.
Hvordan: Læs mere lige her