MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Et vildt show: Moulin Rouge får Danmarkspremiere som musical på Frederiksberg

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Endelig er ventetiden er forbi. 

21 år efter verdenspremieren på det kultdyrkede, Oscar-vindende filmfænomen, Moulin Rouge®, får vi til efteråret den første danske opsætning.

Danmarkspremieren på MOULIN ROUGE! THE MUSICAL finder sted den 7. september i Falkonersalen, som i anledningen totalforvandles til Paris’ mest berømte natklub, Moulin Rouge®.

Det bliver en spektakulær og overdådig stjernebesat produktion, der bliver One and Only Musicals største og dyreste musicalsatsning til dato – og med et vaskeægte stjernecast i spidsen.

Billetter kan købes lige her. Priserne begynder fra 298 kr.

Et rutineret hold

I spidsen for det store cast har One and Only Musicals sikret sig landets førende musicalstjerne. 

Det er nemlig Silas Holst, der skal spille digterspiren Christian, der forelsker sig hovedkulds i den karismatisk dragende kurtisane Satine.

Med en perlerække af store og meget roste musicalpræstationer bag sig (bl.a. Dirty Dancing, Saturday Night Fever, Grease, The Book of Mormon og Crazy for You) satte Silas Holst kronen på værket tidligere i år, da han modtog både sit livs bedste anmeldelser og en Reumert-statuette i kategorien ”Bedste Mandlige Hovedrolle” for sin præstation som drag queenen Lola i Kinky Boots på Det Ny Teater. 

Overfor ham ses stortalentet Sara Viktoria Bjerregaard i sin karrieres største rolle som ”the sparkling diamond” Satine.

I rollen som Moulin Rouge®-natklubbens flamboyante ejer og sprechstallsmeister Harold Zidler er det lykkedes at indgå en aftale med en af landets mest eftertragtede skuespillere – Rasmus Bjerg. Gennem mere end 20 år har han begejstret hele Danmark i roller på film, tv og teatret.

Som kunstneren Toulouse-Lautrec (som også historisk set havde sin gang i Moulin Rouge®), der på afstand må se sine gode venner gå gennem himmel og helvede i kærlighedens navn, kan publikum glæde sig til at opleve Laus Høybye.

I andre markante roller ses kongelig operasanger Simon Duus som The Duke, Stanley Bakar som Santiago, Lea Thiim Harder som La Chocolat og mange flere. 

Foto PR

Bliver et kæmpe show

MOULIN ROUGE! THE MUSICAL bliver et larger-than-life show af en forestilling – et sexet og gribende sansebombardement for øjne, ører og hjerte. 

Et manuskript med en bevægende kærlighedshistorie i centrum. De mest spektakulære kulisser og kostumer. 

Og et fuldstændigt ekstraordinært orgie af sange vi kender og elsker, spillet af nogle landets bedste musikere. Hits fra spillefilmen og mange andre nye sange.

Over 70 af musikhistoriens største hits er med.

David Bowie, Lady Gaga, Sting, Queen, Elvis Presley, Rihanna, The Beatles, The Rolling Stones, Britney Spears, Katy Perry, Joe Cocker, Madonna, U2, Whitney Houston, Elton John og Adele er blot nogle få af de mange verdensnavne, der er repræsenteret i forestillingen. 

Efter spilleperioden i København tager opsætningen vestpå, hvor den først kan opleves på Vejle Musikteater fra den 25. oktober og derefter i Musikteatret Holstebro fra den 10. november.

Hvad: Moulin Rouge! The Musical
Hvor: Falkonersalen, Frederiksberg
Hvornår: Fra 7. september til 21. oktober 2023

Del artikel

Andre læser også