Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Megasucces vender tilbage: Musical fuld af Shu-bi-duas hits kommer til København

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: PR
Foto: PR

Hvis du er vild med Shu-bi-duas ørehængere, kan du godt begynde at glæde dig til vinteren 2022.

Det kommer til at give genlyd i Tivolis Koncertsal, når kendte og elskede hits som “Hvalborg”, “Den Røde Tråd”, “Askepot” og “Vuffeli-vov” drøner ud over scenekanten.

Megasuccesen “SHU-BI-DUA – The Musical” fra 2015, der modtog forrygende anmeldelser og solgte over 180.000 billetter, vender nemlig tilbage med en stor danmarksturné.

Tilbage trods konkurs

I foråret 2020 måtte genopsætningen af “SHU-BI-DUA – The Musical” på Fredericia Teater aflyses på grund af teatrets konkurs, men nu producerer Lion Musicals en ny, opdateret genopsætning af musicalen med størstedelen af det originale cast fra den oprindelige produktion og igen med instruktør Thomas Agerholm ved roret.

Lion Musicals har indgået en aftale med det snart genåbnede Fredericia Musicalteater, der sikrer, at forestillingen får premiere lige der, hvor det hele startede.

Herefter drager musicalen ud i landet, og fra 2. til 27. februar 2022 kan “SHU-BI-DUA – The Musical” opleves i Tivolis Koncertsal.

Vil ære Michael Bundesen

“Vi synes, at danskerne skulle have en ny mulighed for at opleve denne enestående danske musical. Rigtig mange blev skuffet, da de ikke fik mulighed for at se genopsætningen sidste år, da Fredericia Teater måtte lukke. Derfor er glæden så meget desto større nu over, at det er lykkedes,” fortæller producent og ejer af Lion Musicals, Thomas Langkjær, i en pressemeddelelse og tilføjer:

“Vi fik Michael Bundesens velsignelse til at lave en genopsætning, inden han blev alvorligt syg, og vi vil gøre vores ypperste for at hylde og ære ham ved at lave en fantastisk opsætning i hans ånd.”

Shu-bi-duas iørefaldende landeplager og gakkede tekster danner rammen om forestillingen, som samtidig er et festligt og satirisk portræt af Danmark i 80’erne og 90’erne.

Billetsalget starter 10. marts kl. 10.00 på ticketmaster.dk.

Hvad: “SHU-BI-DUA – The Musical”
Hvor: Tivolis Koncertsal
Hvornår: 2.-27. februar 2022

Del artikel

Andre læser også