MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lækker street food og god musik: Reffen præsenterer ny sommerfestival

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Lækker live-musik, øl-smagninger, en dekadent langbordsmiddag, en stor håndfuld DJs, spillezoner, masser af Street Food og øl udgør i år programmet for Foxy – Reffens nye sommerfestival.

Den løber af stablen allerede fra torsdag d. 8. juli til søndag d. 11. juli.

Foto PR

Musik for enhver smag og god sommerstemning

Foxy har i alt tre scener som tilsammen tager dig med på lidt af en musikalsk rundtur – lige fra den liflige pop til de helt dybe toner.

Du kan blandt andet opleve kendte popnavne, såsom Thøger Dixgaard og Aksglæde, der allerede har taget Danmark med storm.

Men du kan også glæde dig til Thor De Force, som trækker på genrene funk, future-jazz, instrumental hip-hip og prog-rock og JPattersson, der har formået – trods sin unge alder – at definere sin helt egen musikgenre.

I alt byder Foxy på over 30 forskellige musikoplevelser i løbet af programmets fire dage.

”Foxy er en helt ny tradition på Reffen, hvor vi hylder god mad, læskende øl og fantastisk musik.

Vi ønsker, at Foxy skal skabe et nyt rum og en ny scene til den perfekte kombination af musik- og madoplevelser, mangfoldighed og fællesskab, som vi mener, at Reffen repræsenterer,” fortæller Ruben Passer, direktør på Reffen – Copenhagen Street Food.

”For mange ser sommeren i år lidt anderledes ud. Vi er derfor glade for, at det er lykkedes os at samle en hær af DJs, musikere, kokke, bryggere og kreative personligheder, så danskerne stadigvæk kan nyde den uformelle festivalstemning på Reffen med sand under tæerne, mens de slænger sig i en af vores mange solstole langs kajen.”

Unikke madoplevelser i det fri

Foxy skydes i gang med en langbordsmiddag i det fri med Bo Lindegaard, der byder på en intimkoncert, en ganske særlig sommermenu og unikke øl-oplevelser.

Når Bo Lindegaard laver mad, handler det om meget mere end velsmag og gode råvarer – maden skal underholde, inspirere og meget gerne flytte grænser.

Du får mulighed for at være med til de sidste forberedelser og prøve kræfter med blomsterbinding, øl-smagning med en øl-sommelier og en sankekur, før middagen skydes i gang kl. 18.00.

Sommermenuen står blandt andet på økologisk gris bagt i saltdej med sommersalater serveret family-style i fade ved bordet akkompagneret af lækre, kolde økologiske øl og en intimkoncert med The Swan & The Lake.

Foto PR

Sluk tørsten med hyggelige og intime øl-smagninger

Både fredag den 9. juli og lørdag den 10. juli kan du komme med på en tur gennem øllets univers til en intim, hyggelig og lærerig øl-smagning med henholdsvis Daniel Bjørk, som er uddannet brygmester og manden bag anarkist-serien, og Claus Jacob Wordenskjold fra Wordenskjolds Ølklub.

Øl-smagningerne bliver afholdt i Werkstatt, Reffens lillebror.

Du bliver præsenteret for seks håndplukkede, vidunderlige og spændende øl, mens du selvfølgelig bliver underholdt med alle de gode historier fra bryggerierne, deres passion, det gode håndværk og øllets mange nuancer.

Foto PR

Corona er desværre stadig en realitet, og derfor har Reffen taget en række forholdsregler i forbindelse med Foxy.

Det betyder bl.a., at alle koncerter er med et siddende publikum.

Det er dog tilladt at vrikke alt det med skuldrene, som man kan.

Heldigvis råder Reffen over hele 14.000 m2, og der vil derfor være god mulighed for at holde afstand og tage hensyn, så Foxy bliver en sikker og tryg oplevelse for alle.

Hvad: Foxy på Reffen
Hvor: Reffen, København
Hvornår: Fra torsdag den 8. juli til søndag den 11. juli 2021
Hvor meget: Gratis. Det kræver dog billet at deltage i deres langbordsmiddag og øl-smagninger
Hvordan: Læs mere og book her