MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Myter og fakta om hårtab hos kvinder: Det store tabu

Af Redaktionen

For stort set alle kvinder er det et stort tabu, hvis man pludseligt begynder at tabe sit hår.

Kvinder bliver i vores moderne samfund ofte sat i en bås, hvor det er vigtigt, at man har pænt, langt og tykt prinsessehår.

Desværre er virkeligheden ikke altid sådan, hvilket sådan set også er en god ting. Det betyder, at du ikke behøver at være så perfekt for at være et perfekt menneske.

Det handler jo egentlig om, at du føler dig tilfreds med dig selv, fordi på den måde kommer du jo til at have et godt og langt liv, uanset om du har et flot og strålende hår.

På den anden side er der rigtig mange gode ting, du kan gøre for at beholde dit pæne og flotte hår. Selvom det hele ikke er en disney film, jamen så er det jo stadigvæk rart at kunne føle sig smuk.

For mange er ens hår bare det samme som at være smuk, hvorfor det betyder en stor del for mange. Det er jo også helt okay, hvorfor man absolut gerne må dyrke sit hår.

Yderligere er der faktisk nogle rigtig gode råd til, hvordan man undgår hårtab hos kvinder. Især livsstil spiller en kæmpestor rolle og er klart den vigtigste faktor.

Derfor er din livstil noget af det vigtigste, når det kommer til dit hår

Du har sikkert læst det utallige af steder: Din kost og din livsstil betyder alt. Det er der en rigtig god grund til, fordi det ikke kunne være mere sandt.

Spiser du sundt og varieret, jamen så påvirker det alt fra din træning, søvn og generelle velvære. Det påvirker yderligere din træning, da du kan præstere mere, hvor søvn også spiller en stor rolle.

Til sidst har du skabt en god og grøn cirkel, som gør at du får en rigtig sund livsstil og ikke mindst får de bedste vitaminer til håret.

Især en plantebaseret kost sikrer, at du får alle de vitaminer, du har brug for. Mange tror fejlagtigt, at folk som spiser produkter fra dyr automatisk får alle de vigtige vitaminer og mikronæringsstoffer. Rent faktisk er det det  diametralt modsatte som gør sig gældende.

Omvendt gælder der for mange personer, at de spiser usundt, spiser meget junkfood, får meget få grøntsager og frugt, hvilket påvirker søvnen, som påvirker den generelle velvære og træning og så er den onde cirkel i stedet startet.