Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nå det hele med baby på armen

Af Annoncør

Tillykke med livet som forælder! Det er vidunderligt at tage imod det smukkeste væsen, verden endnu har set. Men som mor eller far kalder pligterne desværre stadig, og der er pludselig endnu mere at se til. Heldigvis er der råd for at nå det hele, selv med baby helt tæt på kroppen. Læs bare med her!

Kram dit barn med en sele

Der findes mange muligheder for dig, der gerne vil kunne have begge hænder fri og samtidig baby med dig rundt. Hos vikle liv kan du nemlig vikle dit barn ind i dig! Det lyder måske indviklet, men det er ganske enkelt. Dit barn får moderlig eller faderlig kontakt, du har styr på dit barn, og så kan du samtidig købe stort ind!

Hos VikleLiv finder du mange forskellige slynger, seler og viklere, som dit barn kan sættes i. Denne vikler holder dit barn fast ind mod dit bryst. Der findes fx en strækvikler-t-shirt, så du kan bære dit barn i en fin stofvikler, der både er klædelig og praktisk!

En vikler til den kolde tid

Selv i de kolde måneder, har VikleLiv sørget for, at du kan have dit barn med rundt på farten. Du kan nemlig finde en bærejakke, der både er smart, varm og funktionel, så både du og dit barn blive holdt varme og bliver holdt helt tætte på hinanden. Du kan finde en bærejakke, der er lige i den farve, du ønsker.

Når du bærer dit barn i en slynge, sele eller i en vinkler, skal du selvfølgelig være opmærksom på, at du bærer dit barn hensigtsmæssigt. Sørg altid for at dit barns ansigt er frit for stof, derfor også alle barnets luftveje. Desuden skal barnet være støttet stabilt. Det betyder, at barnet ikke skal kunne rutsje rundt i slyngen.

God fornøjelse med dit nye superprodukt!

Del artikel

Andre læser også