ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nå nye højder med en driftssikker saxlift

Står du også i en situation, hvor huset eller kolonihaven trænger til en overhaling? Måske dine gavle sukker efter en ny omgang maling, eller vinduerne på overetagen trænger til at blive skiftet ud, inden vinteren melder sin ankomst.

Annoncørbetalt indhold leveret af Nordjysklift.dk

Denne slags vedligeholdelsesopgaver kan være ualmindeligt hårde og besværlige at udføre, særligt hvis man ikke besidder det rette udstyr til at nå op i højden. Også sikkerhedsmæssigt er det en tvivlsom affære at forsøge at male eller skifte spær, hvis det eneste, man har at støtte sig til, er en almindelig stige.

Det, du i virkeligheden har brug for og bør gøre, er at leje en saxlift. For med en saxlift kan platformen hæves til den ønskede højde, samtidig med at du har et stabilt og sikkert underlag, der tillader en tryg og effektiv arbejdsgang uanset typen af opgave.

Leje af lift til erhverv

Det er dog ikke kun hjemme på matriklen, at saxliften kommer til sin ret. Også i industrien, på lagre og i byggebranchen indgår lifte i den daglige arbejdsgang, og hos firmaer som Nordjysk Lift tilbydes liftudlejning til både private og erhverv.

Saxlifte såvel som almindelige lifte har imidlertid forskellige anvendelsesmuligheder, men fælles for typerne og modellerne er, at de optimerer og effektiviserer processerne og driften ved at tillade brugeren at nå den rette arbejdshøjde.

F.eks. fås saxlifte i arbejdshøjder fra 6 meter op til 26 meter afhængigt af model. Og samtidig har saxliften den fordel, at den er udstyret med en større og stabil platform, der gør det muligt at have både materialer og det rette værktøj med sig.

Sådan vælger du den rigtige lift

Med så mange forskellige typer lifte og modeller på markedet, kan det være nødvendigt at rådføre sig med professionelle konsulenter, så man ender med at leje den rigtige lift. Det er nemlig ikke ligegyldigt, hvilken type lift du vælger til hvilke opgaver.

For der skal være overensstemmelse mellem liftens funktioner og egenskaber og det projekt, der skal udføres. Alt lige fra løftehøjde, arbejdsplatform, vægt, motortype, manøvrering og egenskaber i terræn er relevante features og overvejelser at have in mente, inden man indgår en lejeaftale.

Har man behov for en lift til renoverings- eller vedligeholdelsesprojekter, kan man altid modtage gode råd og vejledning hos Nordjysk Lift. Og selvom navnet synes at indikere firmaets geografiske placering, så har Nordjysk Lift afdelinger i 11 forskellige byer landet over.

Det betyder, at der altid er rig mulighed for at leje en lift eller andet materiel i nærheden af dit hjem eller der, hvor man som virksomhed skal udføre sin opgave.

Del artikel