Når det skal være luksus: Her er tre steder med Gourmet Take Away

Skrevet af: Rasmus Kramer Schou
Foto PR/Brace
Foto PR/Brace

Der er stadigvæk ikke sat en dato for, hvornår restauranterne må åbne for gæster igen.

Men så kan vi jo bruge tiden på at “spisudehjemme”, som er blevet et kendt hashtag i Corona-tiden.

Her på MigOgKbh-redaktionen har vi fundet tre steder i København, der serverer det ypperste indenfor takeaway-genren.

Læs også: Opråb: Støt restauranterne på de her 4 måder

Restaurant Brace

Brace

En af Københavns bedste italienske restauranter hedder Brace.

Deres kokke har skabt et velsmagende udvalg af ”comfort food”, som du kan købe som take-away.

Forretterne stå i ca. 100,-, mens man kan forkæle sig med pasta og hovedretter til 115-165 kr.

Her er både Carbonara og moderne hasselnød-tiramisu på kortet.

Vælg dine retter og afhentningstid, så har de din mad klar, så du kan tage den med hjem.

Det er også muligt at få leveret i udvalgte områder.

Hvor: Restaurant Brace, Teglgårdstræde 8a
Hvornår: Mandag, Tirsdag, Torsdag – Søndag 17:00-20:30
Hvor meget: 3 retter fås til 255,-
Hvordan: Læs mere lige her

Læs også: CORONA-GUIDE: De her lokale restauranter tilbyder nu takeaway

Marchal Foto Rasmus Kramer Schou

Marchal

Hotel d’Angleterres Michelinrestaurant, Marchal, er hopper med på takeaway vognen, så man kan nyde køkkenchef  Andreas Baghs gastronomiske kreationer.

Marchals take away-menukort er mere hverdagsinspireret, men stadig baseret på kreativitet, kærlighed og sæsonens bedste råvarer.

Det kunne f.eks. være Marchals tatar, rørt a la minute til forret. En pasta med cremet hummerbisque, braiseret fennikel, dadeltomater og safran til hovedret.

Og selvfølgelig en Gateau marcel med chokolademousse til dessert.

Hvor: Hotel d’Angleterre, Kongens Nytorv 34
Hvornår: Kan bestilles hver dag via Dinner Booking og afhentes i d’Angleterres reception kl. 17-20.
Hvor meget: Skiftende priser på a la carte kortet

Læs også: Højt belagt: Populær smørrebrødskæde åbner ny afdeling i København

The Standard PR Foto

STUDIO
STUDIOs nye køkkenchef Alan Bates har også meldt sig på banen med en gourmetmenu.

Den forener smagseksplosioner og tilberedningsteknikker fra Østen med kompromisløst, fransk håndværk og inspiration fra engelske ikoner som Marco Pierre White og hans egen læremester Paul Cunningham.

Menuerne fås fredag og lørdag, hvor der blot er 50 menuer til rådighed hver dag.

3-retters menu inkl. 2 snacks, 675 kr. pr. person

Hvor: Studio, Havnegade 44
Hvornår: Menuen kan bestilles på 72 14 88 08 mellem kl. 13-19.30 – og hentes kl. 17-20 fredag og lørdag.
Hvor meget: 675,- pr. person for 3 retter og 2 snacks

Èt like på MigOgKbh’s Facebook og du er altid opdateret om Kbh.