Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

 1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
 2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
 3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Når du gerne vil have det allerbedste inden for cykler

Af Annoncør

Hvis du bor i København, er du helt sikkert allerede vant til at cykle alle steder hen. København er nemlig en af de største cykelbyer i verden. Folk her er kendt for at cykle hele året rundt og næsten ligegyldigt, hvor langt de skal.

Ligesådan står det også til med hollænderne. De er også kendt for at cykle rundt hele tiden. Derfor designer de naturligvis også nogle virkelige gode cykler. Hvis du derfor mangler en el-cykel af høj kvalitet, bør du helt klart tage et kig på Gazelle el cykel.

Mere om Gazelle cykler

Virksomheden Gazelle opstod i år 1982 i Holland. Dengang bestod virksomheden kun af to medarbejdere. Sidenhen har den vokset sig til at være et af de største cykelmærker i Holland.

I 1992 fejrede Gazelle 100-års jubilæum. Her blev virksomheden også tildelt en kongelig hæderstitel. I dag sælger Gazelle mere end 250.000 cykler på årsplan. Mærket er kendt for sin høje kvalitet og sine lette samt behagelige cykler.

Nu også som el-cykel

I år 2016 lancerede Gazelle deres første el-cykel. El-cyklen har markedets nyeste og mest avancerede teknologi. Med deres el-cykel lever Gazelle stadig op til deres vision om at producere cykler, der er både behagelige, sikre, bæredygtige og samtidig elegante.

Mulighed for at finde netop den cykel, du ønsker

Gazelle giver dig mulighed for at vælge blandt et væld af forskellige cykler. Blandt andet kan du vælge mellem cykler, der er fremstillet af:

 • Aluminium
 • Magnesium
 • Kulfiber
 • Titanium

Derfor har du altså stor mulighed for at finde en cykel, der lever op til dine behov og ønsker. Hvis du leder efter en god el-cykel, er aluminium et fremragende materiale. Dette materiale skaber nemlig en let cykel, der samtidig er meget modtandsdygtigt over for slid. Særligt den lette vægt er en stor fordel, da el-cyklens motor og batteri gør cyklen tungere.

Sådan vælger du den rette cykel

Når du gerne vil have en ny cykel, skal du naturligvis finde ud af, hvilken cykel du helst vil have. Blandt andet skal du overveje:

 • Hvilket materiale cyklen er fremstillet af
 • Hvilken geartype cyklen skal have
 • Hvilket bremsesystem cyklen skal have
 • Skal det være en manuel cykel eller en el-cykel?

Desto bedre forberedt du er på dit køb, desto større er chancen for, at du bliver virkelig glad for din cykel.

Del artikel

Andre læser også