MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Når havearbejdet kalder, er der hjælp at hente

Af Annoncør

Når solen er fremme og det er mildt i vejret, kan det være skønt at lave havearbejde. For mange er det en god måde at slappe af på, mens man er aktiv og får noget fra hånden. Overvejer du nogle nye projekter i din have? Er det tid til at forholde sig til, hvad der skal ske med hækken? Så er der gode muligheder for at få hjælp til at fjerne en gammel hæk af en professionel og erfaren havemand. Slip for det hårde arbejde ved at fjerne roden på en hæk og få hjælp af en havemand til rodfræsning af en nedskåret hæk.   

Der skal også være tid til at nyde haven og slappe af

En velplejet have kan være krævende. Græsslåning, hækkeklipning og nye projekter i haven tager tid. En ting, der er sikker, når man har have, er, at planter, træer, hække og buske bliver ved med at gro. Så en stor del af havearbejdet består i at vedligeholde planterne og holde dem nede, så de ikke vokser op i himlen. Men der skal også være tid til at nyde haven. Slap af mens en havemand klarer havearbejdet for dig. En professionel havemand sørger for alt fra hækklipning og beskæring af buske til rodfræsning og fældning af træer.

Privat have eller virksomhedens grønne arealer – havemanden klarer alt

Har du tænkt over, hvor meget tid hvert år du kan spare ved at hyre en professionel havemand? Der er helt sikkert andre ting, du kan bruge tiden bedre på end at slå græs hver anden uge eller klippe hæk to gange om året med videre. En professionel havemand sørger altid for at have eller grønne arealer står flot og snorlige. Er der tale om større haver eller grønne arealer, kan der eventuelt komme flere havemænd ad gangen og skabe flotte resultater, hurtigt og effektivt.

Din gartner er din samarbejdspartner

Du kan med fordel få gode råd og sparring fra en gartner. Er du for eksempel i tvivl om, hvor det er bedst at placere en ny hæk eller, hvilke træer der trænger til at blive beskåret? Så er en gartner uden tvivl den helt rigtige person at spørge. En gartner er en uddannet havemand og er blandt andet specialiseret i anlæg af haver og kan planlægge og lede haveprojekter. Få hjælp af en gartner og få en flot indretning af haven.

Del artikel

Andre læser også