Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

National Geographic har besøgt København: Det her er de helt vilde med

Af Rasmus Kramer Schou
Foto Rasmus Kramer Schou
Foto Rasmus Kramer Schou

National Geographic har styr på deres fakta. Det beviser de endnu engang i deres gastronomiske guide til København.

Siden 1888 har de udgivet magasin om videnskab, historie og verdenskultur. Siden har de fulgt det op med tv-kanaler og online-universer.

Den engelske udgave af National Geographic har netop udgivet en kulinarisk guide til København.

De er ret glade for at sige det mildt.

Læs også: Legendariske Lonely Planet: Her er de 15 fedeste gratis oplevelser i Kbh

Noma og Jægersborggade

De kalder København epicentret for nordisk mad og fremhæver selvfølgelig Noma, ligesom de har brugt en dag på Refshaleøens Banchina, Reffen, Amass og Broaden & Build.

De er selvfølgelig også suset op og ned af Jægersborggade, men det sjoveste er måske deres syn på vores bagerier og traditionelle danske mad.

De udnævner København som en af verdens absolut bedste byer at spise brød og wienerbrød i –  og nævner i flæng Juno, Hart, Andersen & Maillard og Lille Bakery.

Læs også: Endelig: Byens mest hypede bager åbner nyt

Juno Foto Rasmus Kramer Schou

Maxer ud på Guldkroen

Når det kommer til dansk mad, er deres mundvand godt i gang over Guldkroen (hvor de nok virkelig har maxet ud og fået danskhed ind under huden), vores nationalspise hos Johns Hotdog Deli samt vores vidunderlige smørrebrød.

Her har de tydeligvis ikke haft tid nok til at prøve hele genren af, og de har ladet sig spise af med en enkelt restaurant, nemlig Selma, som ubetinget er fremragende.

Dog må vi hellere invitere dem tilbage, så de også kan prøve Aamanns, Palægade, Kronborg og alle de andre, som har specialiseret sig i smørrebrød i verdensklasse.

Måske de egentlig bare skulle sende en fast delegation herover og rapportere fra vores livlige restaurantscene – de har jo, når alt kommer til alt, kun kradset lidt i overfladen.

Læs hele artiklen her og se, hvor de ellers har spist sig igennem.

Læs også: Landets vildeste grillbar: Hippe Umut åbnede Guldgrillen med et brag af brun sovs

Umut og Frank fra Guldkroen PR foto

Del artikel

Andre læser også