Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hils på T-Rex: Naturhistorisk Museum forlænger populær dinosaur-udstilling

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: PR, Naturhistorisk Museum
Foto: PR, Naturhistorisk Museum

Hvis du ikke nåede at opleve udstillingen “Dinosaurernes konge” på Naturhistorisk Museum, inden København lukkede ned, får du chancen, når byens museer igen må åbne dørene for besøgende.

Udstillingen skulle egentlig kun have været at finde på museet til 21. marts, men nu forlænges den året ud.

Der har været enorm interesse for “Dinosaurernes konge”, og derfor giver museet nu endnu flere dino-entusiaster mulighed for at blive klogere på fortidens kæmper.

Udstillingens helt store trækplaster er T. rex’en Tristan Otto, som er hele 66 millioner år gammel, 12 meter lang og stadig har næsten alle sine frygtindgydende tænder.

Det er første gang, at et ægte T. rex-fossil bliver udstillet i Danmark.

Stor efterspørgsel

Selv om udstillingen har været hårdt ramt af Covid-19-restriktionerne, nåede mere end 100.000 gæster at se den fra åbningsdagen 19. juni sidste år til, at den måtte lukke igen allerede den 10. december.

“Vi har fået mange henvendelser fra publikum i hele landet som har spurgt til, hvornår de får mulighed for at opleve de populære dinosaurer. Museet har derfor arbejdet hårdt på at få forlænget udstillingen, så endnu flere kan få chancen for at møde Tristan Otto og de andre fantastiske dinosaurfossiler,” fortæller Peter C. Kjærgaard, direktør for Statens Naturhistoriske Museum, og fortsætter:

“Vi er derfor utrolig glade for at kunne fortælle, at det er lykkedes at forlænge udstillingen til udgangen af 2021. Så nu får museets gæster endnu mere tid til at opleve Dinosaurernes Konge.”

Hvad: “Dinosaurernes konge”
Hvor: Øster Voldgade 5 – 7, 1350 København K
Hvornår: Til 31. december 2021

Del artikel

Andre læser også