Tilmeld dig MigogKbh Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Naturskifer: Det holdbare og miljøvenlige valg, som ikke vælter budgettet 

Af Redaktionen

Hvor ofte kaster du et blik på toppen af huset? De fleste husejere tænker sjældent over, hvilket tag de har på deres bolig. I hvert fald lige indtil det tidspunkt, hvor det gamle skal udskiftes, for hvilket tag er det bedste at vælge? 

Hvis du ønsker et stærkt tag med en lang levetid, er naturskifer et godt valg. Der er nemlig mange fordele ved at vælge lige netop denne tagtype.

Vælg fast undertag og få et helt tæt tag

En ting er at vælge det rigtige tag, en anden ting er at vælge det rigtige undertag. Det er nemlig lige så vigtigt at sikre, at fundamentet under taget er stærkt. Har du gjort dig nogle gode overvejelser? 

Et fast undertag giver dig et et helt tæt tag, så du ikke skal bekymre dig om, at regndråber, fygesne eller den kolde blæst skal finde vej ind under konstruktionen.

Du kan både vælge at få et fast undertag lagt af brædder, plader eller en let tagdug. Vil du gerne spare penge på undertaget?

Den billigste løsning er at vælge en let tagdug. Det betyder dog ingenting for det resultat, du ender med. Uanset, hvilket valg du tager, giver et fast undertag i høj kvalitet dig et tæt tag.

5 gode grunde til at vælge et tag i naturskifer

Det er en stor opgave et skifte et tag, og netop derfor kræver det mange vigtige overvejelser, før du er klar til at skifte dit nuværende tag ud. Har du nogle præferencer i forhold til dit nye tag?

Det er en stor fordel at vælge et stærkt tag med en levetid. Når du vælger at lægge naturskifer på toppen af dit hjem, får du en løsning med en lang holdbarhed.

Kender du de mange positive fordele ved at vælge naturskifer? Det er ikke kun et smukt resultat, du får, når du udser dig dette materiale. Du vil også opleve en række andre fordele.

5 fordele ved at vælge naturskifer:

  1. Materialet er vedligeholdelsesfrit
  2. Holdbarheden er på mere end 100 år
  3. Naturskifer er bæredygtigt og klimavenligt
  4. Naturskifer er et naturprodukt uden spor efter skadelige stoffer
  5. Et æstetisk valg, der passer til både moderne og ældre boliger

En ekstra bonus: Naturskifer er et klimavenligt valg

Tænker du ofte på, hvordan dine valg påvirker klimaet? 

Naturskifer er et klimavenligt materiale, du med ro i maven kan vælge til dit tag. Her får du nemlig et produkt, som er helt naturligt og derfor ikke belaster miljøet.