ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nem og hurtig take away på Østerbro

Af Redaktionen

 De fleste af os kan nok ikke lade værd med at tænke på spelt og børnefamilier, når vi tænker på den københavnske bydel Østerbro. Men Østerbro er meget mere, og det seneste par er flere forskellige spisesteder kommet til. Og i dag er det svært at finde en restaurant, som ikke tilbyder take away på Østerbro.

Østerbro – et restaurant mekka

Østerbro er et af de smukkeste områder i København. Med masser af grønne parker, brede boulevarder og en afslappet atmosfære.

Uanset om du bor på Østerbro, eller blot er på besøg, så kan du her opleve et hav af kulinariske præsentationer, når du besøger en restaurant på Østerbro. Fra den eksklusive Michelin restaurant til grønne spisesteder med et stort vegetarisk udvalg. Vil du hellere nyde mad derhjemme eller ude som tilbyder de fleste restauranter på Østerbro og så take away.

Hvor får man sund take away?

De fleste af os forbinder nok take away med en god saftig burger. Men ikke desto mindre, så kan burgerens indehold variere meget fra sted til sted, ja faktisk laver enkelte restauranter på Østerbro et sundt alternativ af den ellers kalorietunge burger.

Dette kan blandt andet tilskrives at flere og flere går op i at spise sundt. Dog er det ikke altid at man har lyst til at spise en salat bare forbi man gerne vil spise sundt. Det er derfor glædeligt at se, hvordan ikke bare en restaurant men flere på Østerbro har taget udfordringer op, og siger nej tak til kedelige sunde salater, og i steder serverer spændende sunde retter, som gør det let at undvære den sædvanelige bestilling fra det lokale pizzeria. De fleste af disse steder leverer desuden også takeaway til det meste af Østerbro.

Så har du en dag, hvor du ikke lige orker at stå i køkkenet, så er der rig mulighed for at bestille take away på Østerbro.

Hvilken restaurant leverer take away på Østerbro?

Første skridt, og ofte det sværeste, er at beslutte sig for, hvorfra man ønsker at få take away. Mulighederne er mange, så det handler om at kunne begrænse sig. Er du på udkig efter sund mad to go, kunne en restaurant som Palæo være et kig værd. Med restauranter i det meste af København, er der succes ikke til at tage fejl af.

I deres restaurant kan du få take away klassikere som burger, salater og wraps – alt sammen i et sundt er næringsrigt alternativ. Spisestedet har sine rødder i en stenalderkost, hvorfra restauranten også har sit navn. Palæo er kendt for at serverer mad som er glutenfri, laktosefri, uden tilsat sukker og stivelse. Det er altså med andre ord sundt mad, uanset om det vil nyde det som take away eller inde i restaurant på Østerbro.

Er du blevet sulten efter sund take away? Ja så er der faktisk kun en ting at gøre. Smut ind på din favorit restaurants hjemmeside, dyk ned i deres menukort, og bestil din mad som take away – Velbekomme.

Del artikel

Andre læser også