ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Netop meldt ud: Københavns Lufthavn danner ramme om store Drive-in koncerter

Af Michael Qureshi
PR-foto
PR-foto

København Lufthavns parkeringsplads P19 kommer til at danne ramme om Drive-in koncerter med danske kunstnere, der giver live-koncerter i starten af juni.

Der er bl.a. tale om L.O.C, Onkel Reje og Mads & Monopolet.

Det meddeler Live Nation i en pressemeddelelse mandag formiddag.

Hvad sker der, når en Coronavirus sætter kulturaktører skakmat?

Så opstår der nye tanker og nye muligheder.

Og København får nu sammen med tre andre danske musikbyer, Odense, Aalborg og Herning del i den landsdækkende musikkaravane, der giver Drive-in-koncerter sammen med en række danske musikere, komikere og familieunderholdning.

Flere navne meldes ud snart

Danskere generelt og københavnere tørster efter live-oplevelser, og med denne koncert- og familieoplevelse, som Live Nation skaber med de mange danske kunstnere, bliver der nu en kærkommen lejlighed til igen at være til koncert – i bilen.

Live Nation sikrer sig med forholdsregler og denne koncertform, at alle myndighedskrav efterleves, så det bliver en tryg og stor begivenhed sammen med hundredvis af andre biler og deres passagerer at få én på opleveren på København Lufthavns parkeringsareal P19.

Allerførste gang området åbnes til koncerter

Der venter publikum en ganske særlig oplevelse, da arrangementerne afholdes på steder, hvor der normalt ikke kan opleves f.eks. koncerter.

Det er f.eks. allerførste gang, at området ved Københavns Lufthavn åbnes til koncerter.

“Vi lever af – sammen med gode samarbejdspartnere – at give mennesker muligheder for at få gode oplevelser og spændende rejser.

Lige nu er det jo lidt svært i den aktuelle sundhedskrise, men til gengæld kan vi være med på artisternes rejse tilbage til publikum.

Vi er jo Danmarks centrum for både længsel og gensynsglæde, så derfor er vi glade for at kunne stille vores faciliteter til rådighed for arrangementet,” siger Peter Krogsgaard, Kommerciel Direktør, Københavns Lufthavn

Pt. har Live Nation disse kunstnere på: Onkel Reje lørdag den 23. maj formiddag og eftermiddag, L.O.C. lørdag den 23. maj kl. 19.30, Mads & Monopolet søndag den 24. maj kl. 17.

Flere navne meldes løbende ud.

Du kan læse mere her – og billetsalget åbner på onsdag d. 13. maj.

Del artikel