ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nisser og julestemning: Et af landets bedste børneteatre klar med juleforestilling

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Billedet viser en af Eventyrteatrets tidligere juleforestillinger. Foto: PR
Billedet viser en af Eventyrteatrets tidligere juleforestillinger. Foto: PR

Det er for længst blevet en tradition, at Eventyrteatret ved juletid bringer børn og deres voksne i julehumør med en forestilling fuld af julestemning.

Derfor er teatret, som er et af landets bedste til at skabe forestillinger for børn, også denne december (og faktisk også lidt af november) klar til at sprede magi i København.

De unge skuespillere er knapt blevet færdige med at spille “Rapunzel”, før Glassalen i Tivoli igen skal lægge scene til en af Eventyrteatrets opsætninger, og i julens ånd er der selvfølgelig både nisser og magi i vente.

En nisse uden navn

Lørdag 26. november er der premiere på julemusicalen “Nissen uden navn”, som fortæller historien om Juleparken, der skal gøres klar til den årlige julefest, da alle havenissestatuerne pludselig erforsvundet – dog med undtagelse af én enkelt, som er blevet bragt til live.

Men hvor er alle de andre havenisser forsvundet hen? Hvad sker der, når en havenisse pludselig vækkes til live og først skal til at lære verdenen at kende?

Og kan der komme styr på Juleparken inden den store julefest? For alle har brug for at vide, hvem de er, og hvor de kommer fra.

For fuld musik

Den prisvindende jazz-pianist Stuart Goodstein er komponisten bag forestillingen, og det er første gang, han arbejder sammen med Eventyrteatret og dets talentfulde hold af børn og unge.

Eventyrteatret blev etableret i 1991 af Susanne Vognstrup, og siden da har teatret udviklet en lang række børn og unge med et særligt talent for sang samt budt på stribevis af anmelderroste familieforestillinger.

“Nissen uden navn” varer 60 minutter uden pause og er egnet for børn fra minimum fem år.

Da musicalen spiller i Glassalen i Tivoli, giver teaterbilletten fri adgang til Jul i Tivoli på spilledagen.

Læs mere og find billetter her.

Hvad: “Nissen uden navn”
Hvor: Glassalen i Tivoli
Hvornår: 26. november til 18. december 2022

Del artikel