ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nørrebro-Nordvest

Visit Nørrebro – verdens fedeste bydel

For os, der bor eller er vant til at komme på Nørrebro, er det ikke nogen nyhed, at den nordlige side af København er et af byens absolut fedeste områder. Men når et internationalt magasin også kårer Nørrebro til verdens fedeste bydel, kan vi ikke andet end at smile stort og nikke genkendende til.

For Nørrebro – og Københavns Nordvestkvarter – kan noget helt særligt. Her er mangfoldighed ikke kun et udtryk for den multikulturelle sammensætning af mennesker – det dækker også over den unikke blanding af det historiske og det moderne; af de mange smagsoplevelser, shoppingmuligheder og fede events.

Vi guider dig rundt i begge områder, så du kan se og mærke for dig selv, hvad der gør Nørrebro og Nordvest til de unikke bydele, de er!

Nørrebro i København er et af de mest attraktive områder i byen

Det er ikke nogen hemmelighed, at Nørrebro er et af de bedste og mest hippe bydele i København. Og det forstår vi godt. For her er alt, hvad man kunne drømme om og tænke sig – og mere til.

Derfor har vi også valgt at samle al den information og inspiration til oplevelser og muligheder i byen, du overhovedet kunne have brug for. Brug kategorierne her på siden til at blive klogere på alt lige fra shoppingmuligheder, familieoplevelser og mad på Nørrebro, og glæd dig til at udvide din nordlige horisont.

København NV

København Nordvest dækker over den del af København, der ligger i den sydvestlige del af Bispebjerg. Nordvestkvarteret er et populært område, ikke bare at bo i, men også at besøge for de grønne, rekreative områder.

Utterslev Mose og Bispebjerg Kirkegård især trækker massevis af folk til året rundt – og særligt den sidste er drønpopulær, når de smukke kirsebæertræer springer ud i foråret.

Selvom KBH NV og Nørrebro imidlertid dækker over to forskellige områder, nævnes de to oftest i samme flæng, da der løbende sker tiltag fra kommunen for at styrke de kulturelle og sociale muligheder på Nørrebro og i Bispebjerg.