ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Caféer på Nørrebro

Leder du efter en hyggelig go-to café, som du altid kan vende tilbage til, så får du her vores bud på netop dette. Nørrebro byder nemlig på massere caféer, som hver især har deres eget særpræg. Her er både hyggekroge, udendørsservering, lækre udsigter, afslappet stemning, lækker mad og drikke samt et hav af gode tilbud. Uanset om du er til hjemmelavet lemonade, frisksmurt smørrebrød, en sprød sandwich eller en vegetarisk burger, kan du finde det på Nørrebro. 

Café 22 

Leder du efter et sted, hvor du kan spise noget mad og nyde en smuk udsigt? Så er Café 22 lige noget for dig, som med beliggenheden ned til Søerne har en helt særlig udsigt over byen. Du kan få alle dagens måltider herinde, når der både serveres brunch, smørrebrød, wraps, nachos, burgere og meget mere. Menuen byder selvfølgelig også på lækre desserter, varme drikke og friske cocktails. Som studerende får du 15% rabat på din bestilling søndag efter kl. 16 til torsdag, mod fremvisning af gyldigt studiekort.  

Hvor: Sortedam Dossering 21, 2200 København N 

Sebastopol 

Sebastopol specialiserer sig i det franske køkken, og i næsten 30 år har den hyggelige, franske café ligget på Sankt Hans Torv i hjertet af Nørrebro. Her er ægte fransk stemning både inde og ude, og når man sidder udenfor, føles det som at sidde i Paris’ gader med den hvide markise og zederkof caféstolene. Menuen byder også på en masse lækre franske retter, herunder østers, tatar, fransk paté, blåmuslinger, æg benedict, créme brûlée og masser af lækker ost.

Hvor: Sankt Hans Torv 32, 2200 København N

Bevar’s 

Hvis du leder efter hyggelig caféstemning, så er Bevar’s det helt rigtige sted. Udover et varieret menukort som både byder på et lækkert morgenbræt, hjemmelavet smørrebrød og en 3-retters menu til kun 250 kroner, sørger caféen også for at du kan opleve live jazzmusik, når forskellige jazzbands jævnligt kigger forbi. Du kan se jazzkalenderen på Bevar’s hjemmeside, hvor du også kan gå på opdagelse i menukortet. 

Bevar’s har 4,4 ud af 5 stjerner baseret på 340 Google-anmeldelser.

Hvor: Ravnsborggade 10B, 2200 København N 

Café Taxa 

På et hyggeligt hjørne et stenkast fra Jægersborggade og Nørrebroparken ligger den topmoderne Café Taxa med lyserøde stole og klinker, mørkeblå gardiner og rustikke træpaneler. Designet er stilrent, og menuen er gennemført og ikke som alle andre steder. Du kan bl.a. bestille en portobello burger med tofu eller en dhal med auberginer. De har tilmed gode tilbud på to ens drinks, så hvis du mangler et sted at gå hen med vennerne en fredag aften, er Café Taxa et godt bud. 

Café Taxa har 4,1 ud af 5 stjerner baseret på 647 Google-anmeldelser.

Hvor: Hørsholmsgade 32, 2200 København N